Játszó-mászó hajó kötött ki Kazincbarcika főterén

Megosztás

A gyermekek nagy örömére egy igazán komplex játékkal bővült a barcikai főtér, hamarosan birtokba is vehetik a játszani vágyók.

A kazincbarcikai Fő tér terebélyes parkos része eddig is kisebb paradicsomként fogadta a gyerekeket, de Fő térhez bizony főattrakció dukál, és ez most megérkezett! A már többször beharangozott idei nagy fejlesztés, a 260 m2-es óriáshajó végre megvetette képzeletbeli színes vasmacskáját Kolorcity központjában. Hamarosan birtokba is veheti a gyermeklegénység – számolt be róla a Kolorline.hu.

játszótér-turizmust generálnak országunk kisgyermekes családjainak körében. Ebbe az amúgy is áldott állapotba épült fel új vezérelemként a Fő téri hatalmas hajó, amelyet nemsokára belakhatnak a gyerekek.

A 260 m2-es óriáshajó hatalmas árboccal, vitorlával, híddal, illetve mászókával és csúszdákkal felszerelt kalandvárral
sok gyerek legmerészebb álmait teszi játékos valósággá. Amellett, hogy a legmagasabb minőséget és korszerűséget képviseli, egyúttal biztonságos kikapcsolódást is nyújt. 

„A Fő tér újabb ékköve lesz ez a hajó — kezdte összefoglalóját Szitka Péter, Kazincbarcika polgármestere —, már csak a környezet rendezése és a kerítés lebontása van hátra és a gyerekek hamarosan birtokba vehetik. A Fő téri beruházás legújabb ütemének meghatározó pontja ez a nagy volumenű játszóeszköz, amely még Kazincbarcikán is ritkaságnak számíthat.”

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek