Hazai pályán aratott győzelmet a DVTK a Mezőkövesd ellen

Megosztás

Az OTP Bank Liga 13. fordulójában a DVTK együttese a Mezőkövesdet fogadta hazai pályán. Mindkét együttesnek nagy szüksége volt a győzelemre a borsodi rangadón. A Diósgyőr egy 4 meccse tartó nyeretlenségi szériát készült megtörni, a Mezőkövesd pedig az utóbbi idők jobb formája ellenére, még mindig a kieső zónából próbál menekülni.

A találkozó jó iramban indult, azonban sokáig úgy tűnt, hogy döntetlennel fordulnak a csapatok a második félidőre. Az első félidő végén azonban egy támadást követően megszerezte a vezetést a Diósgyőr.

Elsőre a kapus még hárítani tudta Acolatse 15 méterről leadott lövését, de a labda kipattant róla, amelyet végül  BRIGHT EDOMWONYI jobbal öt méterről laposan a kapu közepébe lőt. Így az első félidő egy gólos DVTK előnnyel ért véget.

A második félidőben a Mezőkövesd küzdött az egyenlítésért, voltak is lehetőségeik, de aztán a félidő vége felé, a 80. percben érkezett a hidegzuhany. Alex Vallejo találatával 2:0-ra módosította az eredményt a hazai csapat.

Ezt követően is voltak még gólszerzése lehetőségek, de végül az eredmény már nem változott. Így a borsodi rangadót 2 gólos különbséggel a DVTK nyerte, ezzel sikeres megtörve nyeretlenségi szériájukat.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek