Nem kaptak támogatást – jótékonysági estet szerveznek az iskolai játszótérért

Megosztás

A Népkerti Vigadó „Építsünk Együtt Játszóteret!” elnevezéssel jótékonysági vacsoraestet szervez december 7-én. A rendezvény célja, hogy az iskola egy, a sajátos nevelési igényű gyermekek számra inklúzívabb játszóteret tudjon építeni, amire eddig nem kaptak támogatást.

Megkeresés érkezett a Népkerti Vigadóhoz. A miskolci gyógypedagógiai iskola speciális nevelést, oktatást igénylő diákjainak szülei keresték fel az ügyvezető igazgatót, miszerint egy játszótér felépítéséhez szeretnének jótékonysági estet szervezni. A cél az iskolai udvar részen olyan játszótér kialakítása, ami az érzékszervi-;  mozgásszervi-; és értelmi fogyatékkal élő gyermekek számára is megfelelő. Ennek építésére ugyan többször indított pályázatot az iskola, de eddig nem sikerült ehhez forrást szerezniük.

A szülők így úgy döntöttek, önálló kezdeményezésként felkeresték az étterem vezetőjét. A Vigadó vezetője pedig teljes támogatását biztosította a rendezvényhez, hiszen amellett, hogy a helyszínbiztosítást vállalták, a vendéglátói egységben gyakran fellépő kiváló művészeket is megkeresték, álljanak egy jó ügy mellé. Így aznap minden vendég, aki vacsorajegyet vásárol a jótékonysági estre a Miskolci Nemzeti Színház művésznője, Radnai Erika operett és musical dallamait, valamint Szécsi Viktória és Vízi Viktor dalait is élvezheti a kétfogásos menű mellett.

A jegyár kilencezer forint, amelyből az étterem ötezer forintot a Miskolci Református EGYMI Magvető Gyógypedagógiai Általános Iskola számára ajánl fel. A belépő tartalmazza a kétfogásos menüt, a welcome drinket és az ünnepi műsort.

A rendezvényről bővebb információt ide kattintva olvashatnak!

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek