Úgy megrohamozták az eladósorba jutott óra- és ékszerüzletet, hogy limitálni kellett a beengedett vevők számát

Megosztás

50 százalékos akciót hirdetett az ikonikus miskolci Óra- és Ékszerház, de akkora emiatt az érdeklődés, hogy érdekes helyzetek alakultak ki.

Mint arról nemrég mi is beszámoltunk, újabb ikonikus miskolci üzlet, az Óra- és Ékszerház volt kénytelen beadni a törülközöt. Eladásra kínálják a felszerelt órás műhelyt és a felszerelt ötvös műhelyt. Eközben pedig az árukészletet 50 százalékos akcióval kiárusítjuk.

Csakhogy ez az akció óriási érdeklődést generált – olyannyira, hogy az üzlet kénytelen volt lépésekhez folyamodni. Mint csütörtöki posztjukban írják: egyszerre csak 2-3 vásárlót engednek be az üzletbe.

“A megjelent hirdetésre az üzletet megrohamozták a kedvező akcióban vásárolni szándékozó vevők. Sajnos néha már “érdekes” hangulat uralkodik. Kénytelenek voltunk úgy megoldani a helyzetet, hogy egyszerre csak 2-3 vevőt engedünk be, akik válogatnak, fényképeznek, videochat-en egyeztetnek. Ez időt vesz igénybe. A kiválasztott órákat működőképesen (új elemmel), csuklóra igazítva, garanciával (gyári szám szerint keresve) dobozolva adjuk át a vevőnek, ami szintén időt vesz igénybe. Nagyon sok vevő több tételt vesz, aminek az ár kiszámítása is időt vesz igénybe. Négyen dolgozunk reggeltől estig, 16-ig vagyunk nyitva, de 16:30-kor még kiszolgálunk, akkor már bezárt ráccsal. Fél négykor kiszólok az akkor utólsónak a sorban, hogy Ő lesz az utólsó vevő, több embert nem tudunk kiszolgálni. Ezt szinte senki nem veszi figyelembe, mert kinyitják az ajtón levő rácsot bejönnek és felháborodnak, hogy Őt miért nem?”

“A telefonokat sajnos nem tudjuk fogadni, mert nincs rá idő. Az üzlet előtt sorban állók üzeneteit nem tudjuk elolvasni, mert nincs rá idő (kioktatva, hogy mit csinálunk rosszul). Aki nálunk járt, látta, hogy megfeszített tempóval, keményen dolgozunk, hogy, aki igénybe szeretné venni az általunk biztosított lehetőséget és rászánja az idejét, hogy türelmesen kivárja a sorát azt tisztességesen kiszolgáljuk. Persze kivételek, akik mindig minden jobban tudnak, lesznek, de őket így szeretjük. Akik nem tudták kivárni, hogy mondjuk új elemet tegyünk a megvásárolt órába, vagy bármi más miatt, mert valamiért siettek, kérem egy későbbi időpontban keressék meg az üzletet, térítésmentesen elvégezzük” – olvasható a lenti bejegyzésben.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek