Miskolcra érkezik új pártja országjárása keretében Vona Gábor

Megosztás

Csütörtök este kerül sor a beszélgetésre a nemrég párttá alakuló Második Reformkor alapítójával és alelnökével.

Mint arról mi is beszámoltunk, Vona Gábor nemrég bejelentette, hogy öt évvel a Jobbik éléről való lemondás után visszatér a politikába. Párttá alakult ugyanis az általa alapított Második Reformkor alapítvány.

Most az új párt a „Felkeressük Magyarországot!” névre hallgató kampánya keretében országjárásra indult, amelynek következő állomása éppen Miskolc lesz. Konkrétan ma, azaz csütörtökön ejtik útba a borsodi megyeszékhelyet, ahol egy beszélgetésre és közösségi estre invitálják a helyi érdeklődőket.

Az eseményen természetesen jelen lesz Vona Gábor, a párt elnöke, valamint Pekárné Farkas Emese, a párt alelnöke lesz jelen. A rendezvény 18 órakor kezdődik, az esemény helyszíne pedig a Tudomány és Technika Háza.

További részletek ide kattintva, a Facebook-eseményben érhetők el.

Vona a pártról korábban elmondta: „nem oldalak, nem ideológiák mentén fogunk politizálni”, hanem „a reformkoriság mentén”.
Azt is kijelentte, hogy „sem a kormánypártokkal, sem az ellenzéki összefogással nem készülünk politikai szövetségre, és nem is fogunk politikai szövetségre lépni”.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek