A Borsodban tavaly megpofozott Manuel nevű rapper azóta sem kárpótolta a meglopott állatotthont

Megosztás

A Manuel művésznéven ismert rapper néhány éve mindent megígért az állatotthonnak, amely megadta neki a második esélyt. De úgy tűnik, ezeket az ígéreteit sem tartotta be a srác, akit egy borsodi fellépésén egy biztonsági őr megpofozott, erre Manuel “borsodi mentalitásnak” titulálta a dolgot.

Ezzel egy megyényi embert sikerült megsértenie.

Sokan rögtön elővették tavaly ezt a régi ügyet, amikor is haverjaival eltulajdonították a Noé Állatotthon adománygyűjtő perselyét. Később azonban megbánta tettét és megpróbált minél többet segíteni az állatotthonnak. Hogyan is történt ez a sötét foltot okozó cselekmény a fiú múltjában? (Ez nem az egyetlen sötét foltja volt, mint köztudott.)

Itt voltunk egy órát, és amikor mentünk kifelé, megláttuk az adománygyűjtő dobozt, ami nem volt lerögzítve… Bolondok voltunk, nem gondolkodtunk, csak abba gondoltunk bele, hogy jó lenne az a pénz, és, hát elvittük

mondta Gödöllei Emanuel, aki aztán a barátaival együtt megbánta a tettét, és másnap feladta magát a rendőrségen. Az X-Faktor egykori tehetsége nagyon elszánt, felajánlotta az állatotthonnak, hogy bármiben segít, ha kell, önkénteskedik, csak valahogy visszaadná azt, amit elvett – mondta el 2022 nyarán. A jelek szerint kicsit sem tüsténkedik segíteni, miközben az ominózus lopás óta már hat év eltelt.

Ezt tette szóvá Schneider Erika, a Noé Állatotthon nevében a közösségi médiában.

“Manuel… még csak 6 év telt el, de már senki sem emlékszik erre… manapság főműsoridőben imádja mindenki.

Persze, biztos nagyon megbánta és mindenki megváltozhat és jár neki egy második esély. Hát mi megadtuk neki a második esélyt. Ő meg vállalt mindent is, csak azután azt sem sikerült betartania. Az őt kiemelő csatorna és menedzsment pedig mindenről is tud / tudott, de ugye kit érdekel!” – írta.

Vajon a közeljövőben megtörténik a kártalanítás, vagy Manuel igyekszik hírnevét kihasználva teljesen feledésbe meríteni az ügyet és élvezni a jelenlegi sztárságot?

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek