Új igazgatót neveztek ki a Miskolci Rendvédelmi Technikum élére

Megosztás

Farkas Gábor rendőr dandártábornok eddig Komárom-Esztergomban volt rendőrfőkapitány, de mától új feladatkört kapott a belügyminisztertől.

Új rendőrségi vezetőket nevezett ki Pintér Sándor belügyminiszter – derült ki a Belügyminisztérium (BM) szombati közleményéből.

A közlemény szerint a belügyminiszter szeptember 30. hatállyal – indokolás nélkül – visszavonta Farkas Gábor rendőr dandártábornok, a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság rendőrfőkapitányának vezetői kinevezését, október 1. hatállyal megbízta a Miskolci Rendvédelmi Technikum igazgatói feladatainak ellátásával.

Farkas Gábor Bagi István ny. rendőr ezredest váltotta az igazgatói poszton, a beosztás ünnepélyes átadására már szeptember 28-án sor került. Kovácsné dr. Szekér Enikő, a Belügyminisztérium személyügyi helyettes államtitkára méltatta a távozó igazgató intézményi életútját és köszöntötte a kinevezett igazgatót új pozíciójában.

Bagi István ny. r. ezredes ezentúl főkapitányi tanácsadóként segíti tovább az intézmény munkáját – olvasható a honlapjukon.

(Fotó: mvrt.hu)

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek