Segítünk olyan női cipőt találni, ami vagány megjelenésű, ámde egészséges is

Megosztás

Egy nőnek sok cipőre van szüksége, mivel az életben számtalan helyzetben kell helytállnia. A munka, a szabadidő, az alkalmi események, a nyári forróság, az őszi csapadékos időjárás, a téli hideg mind-mind másféle lábbelit követel meg. Nem csoda, ha igenis szeretünk cipőket nézegetni, sőt, időnként vásárolni is, mivel mindenféle szituációra kell rendelkeznünk egy megfelelő darabbal.

Az már viszont nehezebb feladat, hogy olyan lábbelit találjunk, ami amellett, hogy vagány, még egészséges is! Cikkünkben bevezetünk a barefoot világába, ahol nem kell kompromisszumokat kötnöd, mivel a trendi megjelenés és a kényelem kéz a kézben járnak.

Barefoot, avagy a természetes a legjobb!

Mi más lehetne a legegészségesebb, mint az, amivel megszülettünk, vagyis a mezítlábas viselet! A Manimal Footgear női cipői úgy lettek megtervezve, hogy maximálisan figyelembe vették a láb adottságait. Márpedig az, hogy egészségesek maradjunk, mindennél fontosabb szempont, így mindenképpen érdemes megnéznünk, hogy mit is nyújthat számunkra a barefoot világa!

Hány cipőre van szüksége egy nőnek?

Bizony, elég sokra. Azonban egyre jobban terjed a minimalista életmód, ami arra figyelmeztet bennünket, hogy sokszor a kevesebb több, vagyis csupán olyan tárgyakkal vegyük körül magunkat, amiket valóban használunk és amik örömet okoznak számunkra.

Ez a törekvés a tárgyak helyett az élményekre koncentrál és arra, hogy tervezzük meg ruhatárunkat és az életterünket. A mezítlábas cipők az egészség mellett az univerzalitást is nyújtják számodra, ugyanis ezeket a cipőket többféle szituációban is viselheted, mivel jól néznek ki, különlegesek és nagyon menők!

Mit nyújt a barefoot?

Ha kipróbálod a mezítlábas cipők világát, te sem fogsz belőle szabadulni. Megérezheted ugyanis azt a szabadságot, amit ezek a cipők nyújtanak számodra. A vékony talp olyan talajkapcsolatot teremt, amely azonnali visszajelzést ad az agy számára, így ha ebben edzel, vagy táncolsz, akkor sokkal gyorsabban meg fogod tanulni a koreográfiát és hatékonyabb lesz az edzés. A széles lábfej nem engedi összetorlódni a lábujjaidat, így nem lesz rajtad bütyök és vízhólyag.

Hány barefoot cipőre van szüksége egy nőnek?

A mezítlábas cipők közül válassz egy vagány hétköznapi cipőt, amiben el tudsz menni munkába, le tudsz benne szaladni a boltba, de sétálni, nyaralni is tökéletes. Emellett szükséged lesz egy bakancsra, ami az őszi lucskos időben és a téli hidegben is helytáll. A mezítlábas cipők talpa rugalmas és csúszásmentes, ezért túrázásra, sziklamászásra is alkalmasak.

A nyári melegre szerezz be egy szandált és gyakorlatilag meg is lesz a teljes lefedettség, esetleg még egy elegánsabb bőrcipőre lesz szükséged, ha ezt a munkahelyed megköveteli.

A körömcipőt csupán alkalmi eseményeken használd, az időd legnagyobb részét töltsd barefoot lábbeliben, ez ugyanis garantálja, hogy lábad egészséges marad, estére sem fogsz elfáradni és a hátfájás, derékfájás is messze elkerül.

Kapcsolódó cikkek