A balesetes autó egy hete az árokban hever Miskolcon, csak nehogy márkatársa sorsára jusson

Megosztás

A jó ideje az árokba csúszott és ott sorsára hagyott gépkocsiról Hollóssy András posztolt a Facebookon, igaz, azt írta, már hetek óta ott van a Ford, miközben a jobban informált kommentelő felvilágosította, hogy ez nem egészen így van.

Ráadásul több másik, sorsára hagyott kocsiról is beszámoltak a környéken, például Lyukóban egy Suzukiról, ami hasonlóan balesetet szenvedett, majd az elszállítás már nem történt meg. Mit lehet ilyenkor tenni?

Hollóssy bejegyzése: “Információink szerint hetek óta az árokban pihen ez a balesetet szenvedett autó Miskolcon…..Ön is találkozott vele?”

Fotók: Hollóssy András Facebook oldala

A hozzászólók kicsit több fontos adattal látták el a kormánypárti képviselőt, bár ettől még a roncs továbbra is ott áll. “Ha ilyen pontosak az információid, akkor azt is tudod ki a gazdája! Akkor azt is tudod, hogy az az útszakasz a közútkezelő útja! Akkor azt is tudod, mint régi önkormányzati képviselő, hogy ezt a közút kezelőjének kell jelenteni, nem a Facebookra kiírni! Valamint hogy rendőrségi ügy van folyamatban, tehát jelenleg a rendőrség hatásköre eljárni az autóval, mert mint bűn jel szerepel az ügyben!”

Egy másik kommentelő, Alexandra az időpont valótlanságára világított rá: “András, ne túlozz. Vasárnap volt egy hete, hogy becsúszott. De ha nagyon érdekel, akkor kicsit fentebb van egy zöld Suzuki is hasonlóan.”

Minél előbb kezdeni kéne valamit az autó tulajdonosának ezzel a járművel, különben megvan az esélye, hogy hasonlóan sanyarúan végzi majd, mint az M30-as elkerülő közelében teljesen tönkrevágott és felgyújtott Ford.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek