A családja sem érti, miért lett öngyilkos a 27 éves családapa Sajóládon

Megosztás

“Senkinek nem kívánom, hogy átéljen az enyémhez hasonló fájdalmat! Boldogok voltunk, és mindent megbeszéltünk egymással, ennek ellenére nem tett rá utalást, hogy valami nyomasztotta volna. Szerintem nem is volt igazán ellensége.” Ezt mondta az a borsodi nő, akinek a szerelme vasárnap délelőtt öngyilkosságot követett el.

A 27 éves férfi a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei Sajóládon élt új párjával, a gyermekek édesanyjától már egy ideje különváltak.

– Őszintén szerettük egymást és már az esküvőt terveztük. Természetesen közös gyermeket is szerettünk volna, Robinak az előző kapcsolatából származó négy gyermeke mellé – mondta a Ripostnak Ildikó, az elhunyt férfi kedvese.

A tragédia napján a férfi jókedvűnek tűnt, de párja már nem emlékszik pontosan, hogy miről beszéltek utoljára. “Én találtam meg a holttestét, és a sikításomra odajöttek a közelben lévő rokonok. Nem engedték meg, hogy odamenjek hozzá, de azt látni lehetett, hogy már semmit sem tehetünk a szerelmemért. Felakasztotta magát… Sírva könyörögtem neki, hogy maradjon mellettem, ne hagyjon el, míg a többiek hívták a mentőket” – emlékszik vissza Ildikó.

A mentő rövid időn belül megérkezett, de nem sikerült Róbertet újraéleszteni.

A sajóládi fiatalembert hat testvére is gyászolja. Az egyikük azt mondta, hogy ötletük sincs,hogy a 27 éves férfi miért dobta el váratlanul az életét .

A Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense elmondta, hogy a rendőrség az idegenkezűséget kizárta, az eset körülményeit közigazgatási eljárás keretében vizsgálja.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek