Segítünk kiválasztani az új ablakot!

Megosztás

Minden lakáskorszerűsítés alapvető része az ablakok cseréje, ami többféle szempontból is meghatározó folyamat. Egyrészt funkcionális szerepe van, hiszen jelentősen javul tőle a lakás hőháztartása és a hangszigetelése, másrészt pedig esztétikailag is feldobja a látványt egy letisztult, új ablak és ajtó. Nem mindegy azonban az, hogy milyen minőséget választunk, hiszen ez egy hosszú távú befektetés kell, hogy legyen, ezért kerülni kell a rossz minőségű termékeket. Az, hogy mit érdemes választani, cikkünkből kiderül!

A német minőség az ablakok terén is megjelenik!

A német Kömmerling márkát 1897-ben alapították, és kiváló minősége miatt a Zsola Ablak Kft. az ablakcsere Budapest és környéke esetében a legtöbb esetben ezt a márkát ajánlja. A Kömmerling az elmúlt több mint 100 évben számtalan termék kifejlesztésével és előállításával foglalkozott, ezért hatalmas tapasztalatot halmozott fel, melyet a nyílászáró-gyártás során is felhasznált.

A cég filozófiája, hogy változatos termékpalettát kínáljon a vásárlók számára, mindezt pedig magas minőségben előállítva. Az innováció mindig is alapkövetelmény volt a vállalatnál, korábban ipari kontakt ragasztóanyagot fejlesztettek ki, napjainkban pedig a korszerű nyílászárók mellett ipari szigetelő üvegekkel és napelem rendszerekkel kapcsolatos fejlesztéseket folytatnak.

Mi jellemzi a Kömmerling termékeket?

Az alapfilozófia a mai napig érvényes, vagyis a cél az, hogy az általa előállított termékek egy teljes életen át kiszolgálják a megrendelőt, emellett azonban az árai megfizethetőek maradjanak. Így tudták elérni azt, hogy az európai piacon az egyik piacvezető márkává lépjenek elő, amit az ablakos cégek előszeretettel ajánlanak az ablakcsere előtt állóknak.

A Kömmerling ablakok 5 légkamrásak, és 76 mm-es beépítési mélység jellemzi őket. Négyféle szín közül lehet választani, mivel a fehér mellett aranytölgy (világos fa), dió (sötét fa) és antracit színben is elérhető. Az üvegezés lehet 2 vagy 3 rétegű, de kérhető akár a betörés megelőzésére alkalmas behatolásgátló biztonsági üvegezés is. Természetesen a hő- és hangszigetelés tekintetében elsőosztályúak a nyílászárók, így az energiahatékonyságuk maximális.

Kinek érdemes Kömmerling nyílászárókat választani?

Újépítésű házak, lakások, esetében a lehető legnagyobb tervezési szabadságot biztosítja a márka, de műemlék jellegű házak esetében is a legjobb választás, mivel a gyártási technológiának köszönhetően alkalmasak különleges formák, nagy üvegfelületek, ívek kialakítására is. A vékony keret, a könnyű súly és a nagyobb üvegtábla-méretnek köszönhetően szokatlan formák is gyártásra kerülhetnek, természetesen teljesen egyedi méretben és alakban. De lakótelepi lakások felújításához is remek megoldás, mivel valóban “egy életre szól”.

Az ablakok és a bejárati ajtó az egész épület karakterét meghatározzák, ezért nem mindegy, hogy milyen formát, méretet tervezünk. A Kömmerling márka alkalmas arra, hogy mindezt magas minőségben és megfizethető áron készítse el számunkra.

Kapcsolódó cikkek