Önként jelentkezett egy gazdátlan kutya az ózdi Olvasóban

Megosztás

Egy kiskutya sétált be az ózdi Olvasó épületébe csütörtökön délelőtt. Mint kiderült, a fiatal négylábúban nem található chip, így keresi azt a kétlábút, aki szívesen befogadná.

A legtöbb gazdátlan kutyus céltalanul kóborol a forgalmasabb helyeken és jellemzően kerüli az emberek közelségét. Egy tacskó jellegű eb nem így tett, önként besétált az ózdi kulturális intézménybe és milyen jól tette!

„Ahogy kinyitottuk az Olvasó ajtaját, rögtön besétált ide és azóta részese a munkánknak. Tegnap már a Hétvölgy Fesztivál értekezletén is jelen volt. Jól érzi itt magát, és egyébként nagyon fegyelmezett, szobatisztának is tűnik, de mi hosszútávon nem tudjuk őt gondozni, ellátni. Ezért mindenképpen gazdát keresnénk neki, úgyhogy akinek megtetszett és felelősen tudja vállalni a tartását, annak szívesen átadjuk. Sajnos a gazdájáról nem tudunk semmit, és chipet sem találtunk benne” – mesélte Bukovinszky Zsolt, az ÓMÉK ügyvezető-főszerkesztője.

Ideiglenes keresztnevén „ÓMÉK” azóta árnyékként követi az Olvasó munkatársait. Valóban remekül érzi magát, de mivel a cél az volt, hogy megtalálják az eredeti gazdáját, értesítették az Ózd Városi Rendészet munkatársait, akik többszöri próbálkozás után sem találták meg azt a bizonyos chipet a négylábúban, írja a város hivatalos oldalán.

Fotók: ozd.hu

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek