A miskolci kormánypárti képviselő a Szinva zubogását tette közzé, de egészen más miatt támadták le – videó

Megosztás

Az interneten sokszor találkozhatunk a városban és a természetben készült szép videókkal és képekkel, ezt nem is ritkán helyi politikusok osztják meg, időnként erősen kampánycélzattal. Most viszont Molnár Péter képviselőt nagyon kiosztották, hogy bőven lennének fontosabb dolgok is, némelyik igen aktuális a napokban.

Pedig a képviselő által kitett videó egyébként valóban nem csúnya. A cím szerint ilyen volt a Szinva a csütörtök délelőtti eső után.

A figyelmet azonban nemigen sikerült elterelni általánosabb témákról, mint például a benzináremelés, vagy a tanárok ellen kreált bosszútörvénynek nevezett státusztörvény elfogadása. Erről, nem annyira meglepő módon, nagy hallgatásba burkolózott a helyi Fidesz is, emelik ki a hozzászólók.

“Ez nagy segítség a tanároknak.”

“Tanár bácsi egy kicsit átaludta a napokat a Karmelita teraszán csörgősipkában és a nagy melegben a toronyban olvadni kezdett a kaki…”

“A várat videózzátok le Kissel kézenfogva! Szerencsétlenkedsz itt basszus! Inkább tarháljátok vissza (a kormány által) a várostól ellopott pénzeket!” – jöttek gyorsan a reakciók a videóra. Egy másik vélemény szerint minden miskolci látta már legalább 1x a Szinvát eső után és közben is! “Ismét egy értelmes poszt Petya!” Szeretnék, ha inkább azzal foglalkozna amit ígért még a választások előtt Csöbör Katalin, hogy ha a Fidesz győz, akkor át lesz aszfaltozva az Avas, mert továbbra is úgy néz ki, mint Romániában egy átlagos út 1985-ben.

“Képviselő úr! Mi újság a Diósgyőri várral meg az Ellipsummal? Elk..ták? Erről ki számol be a Miskolciaknak?”

Egy másik vélemény szerint, ha egy autónak a műszaki vizsgán közlekedésre alkalmasnak kell legyen, akkor az úttestnek is. Volt, aki számon kérte, hogy be kellene járni a közgyűlésre a fontos napokon ugyanúgy, mint a kevésbé fontosakon, valamint a sokadik benzináremelés után közel s távol nálunk lesz a legdrágább az üzemanyag. Valószínűleg, a többi országban nincs “háborús infláció”.

De a Szinva töretlenül gyönyörű most is.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek