Bár elvileg nem működik a Tündérkert, mégis gyönyörű – képek

Megosztás

Bár a botrányokról és a huzavonáról olvashatunk már lassan két éve, mégsem pusztult le teljesen a Tündérkert. A természet teszi a dolgát, vélhetően valaki gondozza is a növényeket, mert a kert kifejezetten jól néz ki, apróbb csinosítás férne csak rá.

Van, aki szerint lesújtó látvány a mostani Tündérkertben sétálgatni, mert elhanyagolt. Mások szerint viszont egyáltalán nem elhanyagolt, remek szórakozást nyújt és valóban szép, csak nem lehet vásárolni jelenleg semmit és némi ráncfelvarrás férne rá a területre.

Az egyik helyi csoportban ütköztek a vélemények erről. V.M. ugyanis lesújtóként jellemezte a látványt, amivel a miskolci Tündérkertben találkozott. Ugyanakkor a növényzetre nem mondhatjuk azt, hogy borzalmas és csúnya. Csak a kiszolgáló egységek hiányoznak.

“MI EBBEN A LESÚJTÓ? TÖK SZÉP MINDEN, GYÖNYÖRŰEK A VIRÁGOK, SZÉP KÖRNYEZET, JÓ LEVEGŐ, KELL ENNÉL TÖBB 1 KIS SÉTÁHOZ?” – teszi fel a kérdést egy hozzászóló. Egy másik szintén ezt a nézetet vallja. “

Én is voltam. Nem elhanyagolt, a virágok gyönyörűek… biztosan gondozzák. Lesújtó az lehet, hogy nem működik, mint Tündérkert – csak a növények maradtak… de be lehet menni bárkinek… Nekem szép még ha hiányos is.”

További hozzászólók is csatlakoztak, szerintük is még mindig szép, gondozott. Csodálatos, most egy szép park.

Most is szép és gondozott. És szabadon látogatható. Volt, aki megemlítette, hogy egy – két hete volt arra, nagyon szép most is, a füvet nyírják, gondozzák, (ahogy a fotók is mutatják), a körhinta van lezárva és a vendéglátó egységek, egyébként nagyon szép most is, és látogatható.

Döntsük el mi is, hogy érezzük.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek