Pokollá teszi a helyiek életét egy kutyatartó az Avason – videó

Megosztás

Éjszaka rendre kizárja az erkélyre a kutyust a “gazdi”, az eb pedig keservesen és hangosan vonyít hajnalig. Nyári, ablaknyitós időszakban végképp lehetetlenné teszi a normális pihenést, miközben jó eséllyel az állat maga is szenved, ahogy az a videót hallva is igen valószínű.

Elképesztő történet Miskolcon. Valószínűleg láttunk és éltünk már át hasonlót, de ez éjszakáról éjszakára megismétlődik, a videó pedig bizonyítja, valóban rendkívül hangos és zavaró a kutya hangos szenvedése. Nem lehet tenni ez ellen semmit?

“Az Avason a Sályi István utcai megálló mögött lévő 10 emeletesek valamelyikében minden áldott éjszaka, legalább egy hete egy kiskutya vinnyog, de irdatlanul, egy erkélyre kizárva. Persze az emberek is kiabálnak ki, hogy hallgattassák el, mert egyszerűen aludni nem lehet tőle. Aki magára ismer esetleg, nagyon gyorsan szüntesse meg ezt az állapotot, mert senkinek nem jó, főleg a kutyusnak!”

Az egyik helyi lakos készített is erről egy felvételt éjjel, ami IDE KATTINTVA TEKINTHETŐ MEG.

A tarthatatlan helyzet tehát már legalább egy hete tart Miskolcon, a megoldásra azonban biztos ötlet még nem érkezett. De azért néhány közülük megfontolandó.

“Borzalmas tényleg! Már egy hete nem lehet nyugodtan aludni tőle és persze azt a szerencsétlen kiskutyát is sajnálja az ember. Tényleg ki kéne akkor írni a lépcsőház bejáratára”

“Nekem sem tud aludni tőle a kislányom. De nem a mi lépcsőházból jön. Nem hiszem el hogy az ott lakók nem hallják, pláne aki felette/alatta lakik”

“Írd ki mind a három lépcsőházba nyugodtan, hogy feljelentést fogol tenni, illetve beszélj a közös képviselővel is, mint ügyvédként mondom. Nyugodtan ragaszd ki mindenhol!!

“Állatvédelemnek bejelenteni. Majd ők gondoskodnak a kiskutyáról meg a feljelentésről is.”

“Kicsike tacskó, a 10. emeleten. Nagyon keservesen sír, folyton. Ha ez nem változik, lépni fogunk az ügyben.”

Volt, aki már lépett is, de sikertelenül.

“Kétszer hívtuk ki a rendőröket. Érdekes volt amikor először ki jöttek a kutyus egyből elhallgatott és egy hangját nem lehetett hallani. Amint el mentek a rendőrök a kutya rá 5 percre újra el kezdte. Tegnap este is kint voltak és nem tudták meg állapítani, hogy hol lehet.”

Hogyan lehet megoldani egy ilyen döbbenetes helyzetet, amikor egyetlen kutyatulajdonos miatt egy komplett lakótelep nem tud éjjel pihenni?

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek