MVK: megállókat helyeznek át és borul a buszközlekedés eddigi rendje is Miskolcon

Megosztás

Öt buszmegállóhelyet helyeztek át ideiglenesen a 20-as autóbuszvonalon június 29-én a Miskolctapolcai út felújítási munkálatainak befejezéséig, de más változásokkal is számoljunk.

A 20-as autóbuszok megállóhelyeit jelentős mértékben áthelyezték más, felújítási munkálatok miatt. Ezekről tudhattunk meg részleteket.

„Miskolctapolca és Repülőtér/Bosch végállomás felé közlekedő járatok is a Turistapark megállóhely a menetirány szerint, közvetlenül a kereszteződés előtt kerül kialakításra.”

A Miskolctapolca felé közlekedő autóbuszok Miskolctapolca parkoló megállóhelye a végállomás irányába kb. 50 méterrel előrébb, a Repülőtér/Bosch irányba pedig szintén Miskolctapolca végállomás irányába kb. 30 méterrel hátrébb, a kihajtó forgalmi sávba kerül áthelyezésre.”

„A Repülőtér/Bosch végállomásra induló járatok Miskolctapolcai Strandfürdő megállóhelye a belváros irányába kb. 50 méterrel előrébb, a jobbra kanyarodó forgalmi sávban kerül kialakításra.”

Változik a 22-es buszok közlekedése.

Mivel a 22-es autóbuszok szeptember 1-e és június 30-a között közlekednek, ezért ezek a járatok június 30-án (pénteken) vehetők igénybe utoljára az év első felében. Akik az Egyetemvárosba szeretnének eljutni, azok a 20-as járatot vehetik igénybe. (MVK)

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek