Döbbenetes – megállt az M3-ason egy autós, mert még befejezte az élő bejelentkezését – videó

Megosztás

A gyorsítósávban állt meg erős forgalom közepette, még csak nem is a leállósávban (ahol szintén tilos lenne tartózkodnia), mert mobiltelefonján még “élőzött” és mindezt a rendőrök szemébe is mondta. Aztán értetlenkedve fogadta, mi a gond ezzel vajon.

Ha nem látjuk, nem hisszük el.
„Nincs semmi baj, csak őőő… volt még egy ilyen, őőő, mi ez, élőzésem, amit befejeztem” – így reagált az a járművezető, amikor arról érdeklődött a helyszínen intézkedő rendőr, valamilyen műszaki okból állt-e félre. „Ez most komolyan mondja?” – vonta kérdőre a sofőrt válaszul a rendőrnő.

Azzal magyarázható a megdöbbenése, hogy a jelenet az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán, a mogyoródi kijáratnál játszódott le. Az nem derült ki a felvételből, hogy mikor, ahogyan az is rejtély, hogyan került nyilvánosságra az egyértelműen a sofőr fedélzeti kamerája által rögzített videó, mindenesetre azt május elején töltötték fel az internetre. A videót az alábbi képre kattintva tekinthetik meg:

Megállt élőzni az M3-as gyorsítósávjában

Alig fél perc alatt sikerült kiakasztania az arra járó rendőrt annak az autósnak, aki az M3-as autópálya mogyoródi szakaszán a gyorsítósávban állt meg, hogy befejezze az élőzését. Meg volt győződv…

Mint az a videón hallható, az autós értetlenkedve kérdezett vissza, amikor a rendőr közölte vele, balesetveszélyes helyszínt választott ahhoz, hogy befejezze az élő videóját. „De jeleztem, hogy nem álltam meg, vagy mi, rátettem a négyes indexet” – hangzott a magyarázat, ami valószínűleg annak a dekódolása, hogy vészvillogóval húzódott félre a gyorsítósávban.

Az illető viszont még a rendőri számonkérés után is erősködött tovább, mindenáron az autópálya kellős közepén akarta befejezni az élő bejelentkezését, de minden bizonnyal máshol folytatta a szereplést – legalábbis továbbhajtott, miután a rendőr felszólította, mondván, „na, menjen innen nagyon gyorsan”. (via Vezess.hu)

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek