Miért fizetne egymillió forintot a mobilja megtalálójának L.L. Junior?

Megosztás

A készülék ugyanis ennek a felét éri, de valamit nagyon szeretne visszakapni az énekes, akinek egy miskolci koncerten tűnt el a telefonja.

Mint megírtuk, L.L. Junior Instagram-sztoriban fordult a minap miskolci követőihez, ugyanis a borsodi megyeszékhelyen koncertezett, amikor a színpad szélére lerakta a mobilját, ám az eltűnt onnan. A zenész egymillió forintos jutalmat ajánlott fel annak, aki megtalálja a készüléket.

Bors megkereste L.L. Juniort, így kiderült, még senki nem jelentkezett nála, de arra is választ adott, hogy miért ajánlott fel egy kisebb vagyont a mobilért.

„Nyilván hívtam, de nem csöng ki a telefon, és nem látszik a lokátoron sem, ezért is tettem ki a felhívást. Azért ajánlottam ekkora összeget, mert a telefon 500 ezer forintba került, és megdupláztam a megtalálói díjjal. Szeretném visszakapni a privát képeimet” – mondta L.L. Junior.

“Nincs okom félni, semmi olyan nincs rajta… De a családi, privát fotóknak számomra nagy eszmei értéke van. Zenészként ez a telefon a munkám része is, fontos telefonszámok vannak rajta” – fogalmazott.

(via index.hu)

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek