Ezeket a darabokat viselik manapság a sneakerheadek

Megosztás

Évek óta hatalmas tömegeket vonz magához a sneakerheadek számára készült lépő és ruhadarab. Egy rajongó tisztában van azzal, hogy a kedvenc brandje mikor és milyen kiegészítőkkel rukkol elő, hiszen mindenki elsőként akarja beszerezni az újdonságokat. A kultúra legelkötelezettebb hívei a férfiak, de nem lehet egyöntetűen kijelenteni, hogy csak ők viselnek effajta ruhákat, pólókat és cipőket.

Ebben a cikkben beszámolunk arról, hogy melyek most a legnépszerűbb pólók a sneakerheadek körében.

Újdonságok a piacon

Először tisztázzuk, hogy mit is jelentenek a sneakerek. A surranók olyan sportcipők, amelyeket általában a hétköznapok során viselünk, ritkán kerülnek elő mozgás során vagy edzőteremben. Minden sneaker sportcipő, azonban nem minden sportcipő sneaker, ezzel jó tisztában lenni. Ugyanez igaz az ebben a különleges stílusban készült ruhadarabokra is, hiszen bár kényelmesek és lezserek, nem igazán szokták őket futás vagy súlyemelés közben viselni.

A True to Sole Travis Scott Merch termékek esetében sincs ez másként. Az elmúlt évek egyik, ha nem legnagyobb és legnépszerűbb rappere szinte pillanatok alatt hódította meg a fiatalokat. A zenész nemcsak trap számaival került a köztudatba, hanem személyiségével is, hiszen remek üzleti érzékének köszönhetően szinte mindent pénzre tud váltani. Mindegy, hogy sneakerről vagy éppen egy mutatós pólóról van szó, mindegyiknél visszaköszön az egyedi öltözködési stílusa.

A Travis Scott Merch pólók népszerűsége

A rapper a zenei munkássága mellett a stílusa miatt is közkedveltté vált, hiszen olyan pólókat alkotott meg, amelyek egy csapásra népszerűvé váltak. A Merch felsők esetében visszaköszönnek a kedvenc árnyalatai, mint a földes színek, fekete, olajzöld, valamint a barna. Ehhez jön hozzá, hogy szinte minden pólón valamilyen élénk minta, meghökkentő figura látható, ami egyenesen visszarepít minket a kilencvenes évekbe. A saját darabjainak nagy része túlméretezett, de ez nem azt jelenti, hogy ne lennének hagyományosabb Merch pólók a piacon.

A ruhadarabok a népszerűségüket annak köszönhetik, hogy igen könnyen kombinálhatóak egy-egy farmerrel, melegítőnadrággal, szinte bármi mellett jól mutatnak. A Travis Scott Flame T-Shirt Tie Dye kivitelben remek választás, ha egyedi szettet állítanánk össze. Az outfit tökéletesen megkoronázható egy ikonikus sneakerrel.

Egyedi termékek vásárlása

Egy dologra mindenképpen ügyelni kell, ha valaki eredeti sneakereket, esetleg Travis Scott Merch termékeket vásárolna. Manapság sajnos egyre több hamisítvánnyal találkozhatunk, így nincs biztosíték arra, hogy valóban eredeti darabot szerzünk be magunknak. A True to Sole webáruházban azonban minden sneakerhead megbízhat, hiszen itt kizárólag megbízható forrásból származó pólókat és egyéb termékeket kínálnak. Minden darabot ellenőriznek, csak ezt követően kerülnek ki a budapesti üzlet polcaira, ahol bármikor megtekinthetőek és felpróbálhatóak.

Kapcsolódó cikkek