Egy egész város szurkol Igornak, de egyelőre nincs meg a levendulás hölgy

Megosztás

Egy igazán szép és megható történet bontakozott ki a Miskolc és Én nevű Facebook csoportban. További üdítő meglepetés volt, hogy a gyakran kötekedő, rosszindulatú kommentek helyett most pusztán bíztató, segítő szándékú hozzászólások jelentek meg a bejegyzésnél.

Igor bejegyzése szerint június 18-án találkozott egy kedves hölggyel az egyik miskolci üzletben (régi Domus), akivel néhány szót váltott a virágokról és a levenduláról, azonban mire kiért, a hölgynek már nyoma sem volt.

“Vasárnap, június 18-án, egy kedves nő beszélt velem, a levenduláról és arról, hogy szereti a virágokat.( Aldi – régi Domus ) Eltűnt, mielőtt kimentem, megkérem, hogy ha felismer a képről, írjon nekem. Nem vagyok nővadász, csak dumálni szeretnék valakivel, barátkozni, és olyan kedves volt, és nagyon kellemes a hangja.”

A kedves történet később egy igazán megható és szomorú információt is tartalmaz.

“Elmagyarázom, miért keresem, a feleségem január 3-án meghalt , nem csak a feleségem volt, hanem a legjobb barátnőm is, így nem volt más barátom. Nagyon hiányzik a beszélgetés egy nővel, egy kedves nővel, az a pár perc elég volt ahhoz, hogy megismerjem, még ha nem is ismerem.”

A bejegyzés alatt záporoztak a hozzászólások és mindenki bizakodását fejezte ki, hogy sikerül megtalálni a hölgyet és lehet folytatása a történetnek. Azonban a sok megosztás és hozzászólás ellenére egyelőre úgy néz ki, hogy nem sikerült megtalálni a levendulás hölgyet.

A teljes bejegyzés és a hozzászólások ide kattintva olvashatóak.

Forrás: Facebook, Miskolc és Én csoport

Kapcsolódó cikkek