Néhány órára lett csak milliomos a borsodi tolvaj

Megosztás

Eltulajdonított bő négymillió forintot egy tiszakeszi családi házból, a tiszaújvárosi zsaruk azonban pár óra alatt elfogták, így nem sokáig örülhetett zsákmányának.

A tiszaújvárosi rendőrök rövid időn belül elfogták, azt a férfit, aki egy Tiszakesziben található családi házból közel négymillió forintot zsákmányolt.

Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság egy 34 éves tiszakaeszi férfival szemben. Az elkövető 2023. június 18-án délelőtt, Tiszakeszin az egyik ismerősének a házába – ablakbetörés módszerével – bejutott és onnan közel négymillió forint készpénzt tulajdonított el.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság egyenruhásainak a gyors, és minden részletre kiterjedő adatgyűjtésének köszönhetően azonosították az elkövetőt, akit négy órán belül elfogtak, majd előállítását követően gyanúsítottként hallgattak ki.

A rendőrök az eltulajdonított pénzt szinte hiánytalanul lefoglalták, és azt a jogos tulajdonosának vissza is adták, a férfi pedig teljes körű beismerő vallomást tett. (Police.hu)

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek