Vastaps és ujjongás fogadta a színpadra visszatérő Gálvölgyi Jánost

Megosztás

Egy ország aggódott Gálvölgyi Jánosért az elmúlt hetekben, ám a kiváló színésznek még a kórházi ágyán is csak egy gondolat járt a fejében: vajon mi lesz a szerepeivel?

Mint a Blikk korábban megírta, május elején Gálvölgyi kórházba került: a felesége, Judit elcsukló hangon erősítette meg a rossz hírt, miszerint a férje mélyaltatásban és lélegeztetőgépen van. Az ország egyik legnépszerűbb művészének élni akarása azonban erősebb volt: három héttel később már megnyugtató hírek érkeztek az egészségi állapotáról, aztán pedig elkezdte tervezgetni a nagy visszatérést.

A művész péntek este újra színpadra állt a Pintér Béla Társulat tagjaként, ám a Marshal Fifty-six című előadás előtt a rendezvényház teraszán beszélgetett. Bár az arcán még ott voltak a közelmúltbeli megpróbáltatások nyomai, de azért már a jól megszokott Gálvölgyi János láthattuk.

A közönség soraiban mindenki az ő nevét suttogta, az előadás során pedig feszült figyelemmel kísérték, mikor lép be a népszerű színész.

Erre egészen a darab tetőpontjáig kellett várni. Amikor viszont belépett a színpadra, olyan vastaps és ujjongás fogadta, amely percekre megszakította az előadást. A közönség egy emberként ünnepelte a színészt.

A megható esemény során Gálvölgyi remekül leplezte az érzéseit, így nem lehetett tudni, a szerepét játssza, avagy zavarba jött, annyira megérintette őt a közönség reakciója.

A nézők érezhetően felszabadultabban szórakoztak ezután, a színész játéka pedig éppen olyan életerős volt, mint korábban.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Forrás: Blikk.hu

Kapcsolódó cikkek