Újra kinyit a Szerencsi Fürdő és Wellnessház

Megosztás

Tavaly ősszel kellett bezárni az elszabaduló energiárak miatt, most kinyit a létesítmény: a tervek szerint minden nap 13-tól 21 óráig várja a látogatókat.

Az áram a gáz árának brutális növekedése miatt kellett tavaly ősszel bezárni Szerencsen a városi fürdőt. Nyiri Tibor polgármester azonban a Facebook-oldalán közzétett poszt alapján a minap arról tájékoztatta a képviselői testületet, hogy a napokban megtörténtek a létesítmény újranyitásának az előkészületei, és megkezdték az ehhez szükséges hatósági engedélyek beszerzését.

“Terveink szerint ahogyan a dokumentumok megérkeznek – elsősorban a víz minőségének a bevizsgálása megtörténik -, Szerencs Város Önkormányzata által az intézményt működtető Szerencsi Városüzemeltető Non-profit Kft.-nek az idei évre erre a célra rendelkezésre álló, az üzleti tervében szereplő összeg felhasználásáig biztosítja a szolgáltatásokat” – olvasható a bejegyzésben.

A polgármester szerint a nyitvatartást a hét minden napján 13-21 óra között tervezik, a szaunák 16-21 óra között vehetők igénybe. A hétvégi napokra korábban megállapított belépődíjakat kell fizetni, amiből a szerencsi lakcímkártyával rendelkezőknek harminc százalék kedvezményt biztosítanak.

További részletek a bejegyzésben:

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek