Felsővezeték-szakadás a miskolci vonalon, teljes káosz a menetrendben

Megosztás

Negyven-ötven perces késések mindkét irányban a teljes vonalon, de a kimaradások miatt is informálódjunk a részletekről.

Nyékládháza állomáson leszakadt a felsővezeték az állomás Miskolc felőli részénél. A vonatok emiatt Nyékládháza és Miskolc között csak az egyik vágányon közlekedhetnek, illetve Nyékládháza állomáson is csak lassabban haladhatnak. A helyreállításig a Budapest–Hatvan– Miskolc vonalon 30-40, esetenként 50 perccel is meghosszabbodik a vonatok menetideje.

A felsővezeték helyreállítása este nyolc óráig is eltart várhatóan. Addig korlátozások lesznek egyes vonatok közlekedésében.

  • Tiszaújváros–Nyékládháza és vissza viszonylaton pótlóbusz közlekedik. Az utasok Nyékládháza és Miskolc, illetve Miskolc és Nyékládháza között a Hernád-Zemplén és Tokaj InterCity vonatokkal utazhatnak.
  • A Füzesabonyból Nyíregyházára közlekedő személyvonatok Füzesabony és Miskolc-Tiszai pályaudvar között kimaradnak a menetrendből, az utasok a Budapest-Keleti pályaudvarról érkező és továbbinduló Tokaj InterCity vonatokkal utazhatnak Füzesabonyból Miskolcig. 
  • A Nyíregyházáról Füzesabonyba tartó személyvonatok Miskolc-Tiszai pályaudvar és Füzesabony között nem közlekednek. Az utasok a Budapestre közlekedő Hernád-Zemplén IC vonatokkal utazhatnak Miskolc és Füzesabony között. 

Forrás: MÁVINFORM

(A borítókép illusztráció)

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek