Ajándék ballagásra

Megosztás

A tökéletes ballagási ajándékot keresed? Jó helyen jársz. Íme egy lista néhány ragyogó ajándékkal, amelyet a ballagók számára vásárolhatsz.

Nem titok, hogy a bizonyítvány vagy diploma megszerzése sok diák számára nagyon nehéz lehet, hatalmas munkát és elhivatottságot igényel, ezért a végzettek erőfeszítéseit és sikereit mindig meg kell ünnepelni.

Legyen szó a barátodról, rokonodról, barátnődről, haverodról vagy bárkiről, akit ismersz és most végez, a teljesítményének elismerése a világot jelenti majd. És ha úgy döntesz, hogy adsz nekik valami apróságot ez alkalomból, azt biztosan értékelni fogják.

Ha ballagási ajándékötleteket keresel, nálunk megtalálod. Ebben a 12 nagyszerű ajándékot tartalmazó listában megtalálhatod azt, amelyik ideális a szerencsés végzős számára.

Íme a legjobb ajándékötletek végzősök számára:

1. Személyre szabott jegyzetfüzet

Akár lánynak akár fiúnak vásárolsz ballagási ajándékot, a személyre szabott írószer remek ajándék a végzősök számára.

Még találóbb az ilyen ajándék abban az esetben, ha olyan karrierre készülnek, amelyhez hozzá tartozik az írás. Ha egy leendő ügyvédnek vagy újságírónak vásárolsz ballagási ajándékot, egy speciális toll az egyetem utáni mindennapi életében is hasznos lehet.

Alternatív megoldásként egy személyre szabott naptár vagy napló átgondolt és rendkívül praktikus is lehet egy frissen végzett számára. Segíthet megszervezni az egyetem után eltöltött idejét, függetlenül attól, hogy munkába áll, posztgraduális tanulmányokat szeretne folytatni, vagy inkább utazni szeretne.

2. Wellness nap

A bizonyítvány vagy diploma megszerzése nagyon kemény munkát igényel. Emiatt egy friss vagy hamarosan végző diplomás nagyon értékelni majd a lehetőséget, hogy lazítson és elkényeztesse magát. Mi más lenne jobb erre, mint egy wellness nap?

Attól függően, hogy hol foglalsz és milyen kezeléseket tartalmaz az ajánlat, a wellness napok meglehetősen drágák lehetnek. Ám szerencsére rengeteg nagyszerű ajánlat van, ha tudod, hol keress.

3. Virágcsokor

A virágok választása ballagási ajándékként szép és tartalmas gesztus, amely egyszerre közvetít ünneplést és a csodálatot. A virágok a növekedést, a teljesítményt és az új kezdetek virágzását szimbolizálják. Egy csokor élénk virággal nem csak a végzett hallgató kemény munkáját és elhivatottságát ismerheted el, hanem kézzelfogható emlékeztetőt is adsz az elért eredményekre. Minden finom szirom az iskolai, egyetemi utazás során elért mérföldköveket és beteljesült álmokat jelképezi. A virágok illata és színei örömmel és büszkeséggel töltik meg a levegőt, még emlékezetesebbé téve a ballagás napját. Legyen szó akár csak egyetlen szálról vagy valamilyen bonyolultabb, csokros elrendezésről, az érettségi, diploma megszerzése alkalmából kapott virágajándék maradandó benyomást kelt, és a bátorítás szimbólumaként szolgál az elkövetkezendő izgalmas kalandokhoz.

4. Kézzel írt levél

Ha arról van szó, a legjobb ballagási ajándéknak nem kell sokba kerülnie, és akár ingyenes is lehet.

Nehéz lenne olyan ajándékot vásárolni, amely olyan szívhez szóló, mint egy hosszú, kézzel írott levél arról, hogy mennyire büszke vagy rá és az elért eredményeire – nemcsak a végzettségére, hanem minden tevékenységére.

Lehet, hogy furcsán hangzik, de azt ünnepelni, és ballagási ajándék formájában megírni, hogy milyen jól teljesít, tudatni vele, hogy mindenben mellette leszel bármi is következik ezután, elég nehéz felülmúlni.

5. Növényimádó végzősnek: Egy növény, amely életet lehel a körülötte levő térbe

A gimnázium utáni élet fontos része az, hogy megtanuljuk, hogyan vigyázzunk magunkra – és egyúttal másokra is. A növény egy nagyszerű, kevésbé kockázatos módja annak, hogy gyakoroljuk, hogyan tartsunk életben egy élőlényt. Ráadásul minden teret csinos zöld színpompával díszít és életet lehel a helyiségbe. Egy pozsgás kiváló indítónövény. Aranyos és szívós (értsd: szinte lehetetlen megölni).

6. Zenerajongóknak: Hordozható hangszóró, így útközben is folyhat a buli

Hol van a buli? Ezzel a karcsú, hordozható hangszóróval könnyű a válasz: Ahol csak akarjuk! A JBL Flip 5 hangszóró Bluetooth-kompatibilis, újratölthető akkumulátorral rendelkezik, amely 12 teljes órányi működést biztosít és vízálló, így a végzősök bárhová elvihetik zenéjüket – a hétvégi kempingezéstől a zuhanyozásig. Ráadásul különböző élénk színekben kapható, így remek ballagási ajándék lehet.

7. A nassolónak: Egy okosan kialakított popcorn tál

A főiskolai hallgatók szeretnek nassolni, a popcorn pedig örök kedvenc. Az új szobatársukkal való filmes estéktől kezdve a tanuláshoz szükséges agysejt bombáig – ezzel az összecsukható kukorica pattogtatóval, amely pattogatott kukorica készítőként és tálként is szolgál, segítheted az összes egyetemi tevékenységet. Bármilyen magot beletehetünk – csak mikrohullámú sütőre van szükség. Ezután egyenesen a pattogtatóból lehet habzsolni a finomságot. És mi a legjobb az egészben? Összehajtható és teljesen lapossá válik, így könnyen tárolható a használatok között.

8. Új bicaj

A kerékpározás a legjobb módja annak, hogy egyetemi campust bejárjuk. Ezt az olcsó, egészséges közlekedési módot lehetővé tévő ajándékot nagyra kell értékelni mind a négy év során. A költekezés előtt azonban először ellenőrizd, hogy van-e az egyetemen kerékpármegosztó program.

9. És mindenki kedvence: a pénz

Az egyik legnépszerűbb ballagási ajándék egyszerűen a pénz. Íme a pénzajándékozás változatos módjai: összetekert bankjegyek egy szennyes zacskóban, kis díszdobozba rejtett összeg, készpénz, amelyet egy tartalmas könyv lapjai közé csúsztatunk, virágcsokorba kötött bankjegyek.

Kapcsolódó cikkek