Csökkentette az árakat a BOLT Miskolcon

Megosztás

Egyedülálló árcsökkenési kampányt indít Miskolcon a BOLT. Az utasok az év végéig mindössze 290 Ft/km díjon utazhatnak a városban, BOLT taxival.

Vannak olyan helyzetek, amikor arra van szükség, hogy egyszerűen, gyorsan és biztonságban érjünk el A pontból B pontba. A BOLT ehhez szeretne hozzájárulni Miskolc területén, hogy a taxizás ne kiváltság vagy luxus legyen, hanem segítség, így árcsökkenési kampányba kezdett: év végéig kilométerenként a legalacsonyabb tarifán, mindössze 290 Ft-os díjjal utazhatnak a helyi lakosok – áll a cég közleményében.

A szolgáltató kiemelt célja, hogy hatékony, minőségi és megfizethető szolgáltatást nyújtson a fővárosban és a vidéki régiókban egyaránt.

A Budapesten piacvezető és vidéken is folyamatosan terjeszkedő vállalat már jól ismert, és számos előnyt kínál. Az applikáción keresztül az felhasználok egyszerűen, néhány kattintással és gyorsan rendelhetnek taxit. A sofőrök megbízhatók, barátságos hozzáállásukról ismertek, akik figyelembe veszik utasuk igényeit, így akár kedvenc útvonalaikat is.

A csökkentett ár 2023 év végéig érvényes a miskolci régióban.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek