Milyen előnyöket kínálnak a bérelhető webáruházak?

Megosztás

Az internetes megjelenést, az e-kereskedelemben való részvételt tervező vállalkozások a webáruház kialakítása kapcsán többféle lehetőség közül választhatnak igényeik, anyagi lehetőségeik és más szempontok alapján.

A bérelhető webáruházak felhasználóbarát, kényelmes és költséghatékony megoldást jelentenek azoknak, akik a digitális színtéren is megmérettetnék magukat, ugyanis amellett, hogy a felhasználók részére minden igényt kielégítő e-kereskedelmi színtér alapjait kínálják, az üzemeltetőket is számos előnyhöz juttatják más típusú webshopokkal szemben.

Az online vásárlások és a webáruházak

Az utóbbi években, a Covid-19 hatására is, jelentősen nőtt az online értékesítések és más interakciók száma, ami magával hozta a webáruházak forgalomnövekedését, illetve az e-kereskedelmi platformok bővülését. Az egyedi fejlesztések, CRM rendszerek használata mellett a webáruház bérlés is egyre többek számára jelent nagyszerű és komoly bevételt szerző megoldást a digitális kereskedelemben való részvételre.

Ugyanis nem elegendő egy megfelelően felépített online bolt, a működtetését, a vásárlói szokásoknak, marketing és más szempontoknak megfelelő folyamatos fejlesztését is biztosítani kell. A bérelhető webshopok esetében ez gyerekjáték, hiszen a fejlesztők mindenről gondoskodnak, ráadásul a magyar cégek, mint például az Unas esetében, magyar ügyfélszolgálat segíti a bérlőket kérdéseik megválaszolásában.

Egyre bővülő szolgáltatások

A bérelhető webáruházak esetében havi díj ellenében élvezhetik az üzemeltetők a folyamatos fejlesztések eredményeit, új funkciókat, integrációkat, amelyek révén még inkább megfelelhetnek a felhasználói elvárásoknak, ezáltal növelhetik bevételeiket. Ezek a szolgáltatások valamennyi bérlő számára elérhetőek, az előfizetési csomagok részeként más-más lehetőségekkel. A bérelhető rendszerek nagy előnye, hogy a kezdő, a webfejlesztést, a marketinget nem ismerő webáruház-tulajdonosok és üzemeltetők számára is könnyen érthető, magyar nyelvű felülettel rendelkeznek, és felmerülő kérdések esetén ügyfélszolgálat segítségét vehetik igénybe.

Egyedi fejlesztés esetén ez bonyolultabb és sokkal nagyobb összegbe kerülhet, illetve a megfelelő embert is meg kell találni hozzá, aki nemcsak lefejleszti az igényeknek megfelelően, hanem naprakész ismeretekkel is rendelkezik, a trendeket is követi.

Széles körű tájékoztatás

A bérelhető webáruházak fejlesztését végző cég minden újdonságról azonnal értesíti a felhasználóit. Természetesen visszajelzéseket is várnak, hogy azok alapján optimalizálni tudják a fejlesztéseket.

De ezek a rendszerek az adminisztrációs felületen nemcsak a fejlesztésekről, az azokkal kapcsolatban felmerülő, hanem a hibás vagy hiányos beállításokról is tájékoztatják az üzemeltetőket, így naprakészen tarthatják a webshopokat.

A bérelhető webshop konstrukciók rengeteg olyan előnyt kínálnak, amelyek miatt nagyszerű lehetőség lehet azoknak, akik az e-kereskedelemben szeretnének részt venni.

Kapcsolódó cikkek