Görömbölyon felavatták az újjáépített szabadtéri színpadot

Megosztás

Mindezt egy családi nap keretében a hosszúhétvége során a Szolártsik téren.

Megújult és állandó fedést kapott a szabadtéri színpad Görömbölyön. A fejlesztéssel a szabadtéri programok rendezési körülményei egyszerűbbé válnak, mert korábban a színpad fedése mindig körülményes volt.

A terveket a görömbölyi Eperjesi Szabolcs építész készítette, a kivitelezést a szintén görömbölyi Luterán Zsolt vállalta magára.

Egy valódi közösségi összefogás eredménye a fejlesztés, amiről Bognárné Poráczki Edina, a Görömbölyi Kulturális Egyesület tagja elmondta, szerettek volna minél jobb körülményeket teremteni, hogy minél gyakrabban lehessen programokat is szervezni, hiszen sok kisgyermekes család él a városrészben, ők pedig igénylik ezeket az eseményeket.

Az újjáépített színpadot családi nappal avatták fel a városrész lakói vasárnap, az eseményen részt vett a város polgármestere is. Veres Pál elárulta, minden alkalommal nagy örömmel jön el Görömbölyre, ahol egy összetartó közösséget ismert meg. A városvezető nagy lépcsőfoknak nevezte, hogy elkészült a beruházás, dicsérte az épületet, külön kiemelve: nagy öröm számára, hogy egy összefogás eredménye.

Az újjáépített színpadot családi nappal avatták fel a városrész lakói vasárnap. A Szolártsik téren délután egytől termelői vásár és gasztroplacc várta a kilátogatókat, a színpadon pedig előadók hosszú sora szórakoztatta a közönséget. A program a Perecesi Bányász Fúvószenekar térzenéjével indult, majd a Miskolci Mazsorett Együttes és a Maminbaba tartott táncos bemutatót. Csiszár István színművész a Zenita tehetségeivel közösen énekelt, őket a Szinvavölgyi Néptáncegyüttes, a Jól hangzik Kórus és a Diri Dongó Együttes interaktív zenés gyermekműsora követte. Délután négytől az Agyabanda, majd Gáspár Anni zenélt, Balla Miklós pedig jazz melódiákkal érkezett Görömbölyre. Az estet a Zenegép koncertje koronázta meg. További részletek a Minap.hu cikkében olvashatók. (Fotó: Minap)

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek