Feje tetején landolt egy autó Mezőkövesdnél

Megosztás

A balesetben azonban nem történt személyi sérülés, köszönhetően a biztonsági öv használatának.

Egy Mezőkövesd közelében történt balesetben a sofőr épségben szállt ki a járművéből, ami a feje tetejére állt – számolt be róla a police.hu. A helyszínen készült fotókon is jól látszik, az autó megpördült, majd a feje tetején állt meg. A férfi mindezek ellenére sertétlenül szállt ki a járműből.

A helyszínelés elsődleges adatai szerint 2023. április 19-én 6 óra 30 perc körül egy személygépkocsi a 253-as számú főúton haladt Mezőkövesd irányába, amikor a sofőr nem az út- és forgalmiviszonyokhoz igazította járműve sebességét, és egy előzés után az autó lesodródott az útról. A kocsi megperdült, majd a fejetetején állt meg.

A közlekedési baleset következtében személyi sérülés nem történt. A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság vizsgálja az anyagi káros közúti közlekedési balesetet.

A rendőrség közleménye hozzátette: a 2021-es statisztikai adatok azt is kimutatták, ha a gépjárműben utazók közül 10%-kal többen kötötték volna be magukat, akkor 65 ember nem halt volna meg közlekedési baleset során, ennyien hazatérhettek volna a családjukhoz.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek