Hétvégén Miskolcra érkezett a divatbemutatók, az elegancia világa – képek

Megosztás

Ritka és szokatlan rendezvénynek adott otthont péntek kora este a Népkerti Vigadó.

Az elegancia, az exkluzivitás és a magas minőség találkozása volt az esemény, ilyen különleges rendezvénynek sem megyénk, sem Miskolc városa nem adott még otthont – ez volt az I. Miskolci fashion show.

Barkóczi István és Barkócziné Kertész Kata régen dédelgetett vágya volt, hogy egyszer elhozzák a divatbemutatók világát Miskolcra, és ezt természetesen ikonikus éttermükben, a Népkerti Vigadóban álmodták megvalósítani. A rendezvény után bizton állíthatjuk: a nemrégiben felújított, impozáns épület és a Vigadót körülölelő Népkert méltó helyszínéül szolgált egy ilyen nagyszabású rendezvénynek.

Az est folyamán a neves márkákat olyan ismert, miskolci nők mutatták be, akikre méltán lehetünk büszkék. A kifutón való magabiztos mozgásban, a pontos lépések elsajátításában Furdi Zsóka, a miskolci divatbemutatók egykori szervezője nyújtott szakmai segítséget a modelleknek.

Az est háziasszonya nem más volt, mint a Déryné-díjas színésznő, Détár Enikő. A show táncelemeiről pedig a Miskolcz-Revital TSE gondoskodott, a modellek frizuráját a NoBasic fodrászszalon biztosította. További részletek a Minap cikkében.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek