Mind az öt kategóriát megnyerte az online világbajnokságon a mezőkövesdi fodrász

Megosztás

Amelyik kategóriában elindult, ott el is hozta az első helyet Tóth Marianna.

Ötszörös bajnok lett Tóth Marianna mesterfodrász a Dubaiban megrendezett online világbajnokságon – adta hírül a mezokovesd.hu portál. A Briliant Cup Dubai elnevezésű online világbajnokságon öt versenyszámban – frizura, smink, köröm, tetoválás, szempillaépítés – mérhették össze tudásukat a versenyzők. A frizurák versenyszámban több mint 47 kategóriában lehetett elindulni.

A mezőkövesdi fodrász a március végén megrendezett online bajnokságon öt – Fantasy look (fantázia), Spring hair (tavaszi haj), Wedding hair (esküvői haj), Daytime hair brainding (mindennapi hajfonás), Avantgarde – kategóriában indult a világversenyen, elkészített frizuráival mind az ötöt meg is nyerte.

– Fantasztikus eredmény, nem is számítottam rá. Végighallgatva a négy órás eredményhirdetést, nem is reménykedtem benne, de csodálatos érzés volt meghallani a nevemet mind az öt kategória győzteseként – mondta el Tóth Marianna, aki már készül a következő megméretésre, a májusi 65. Magyar Bajnokságra, amelyet ebben az évben Balatonfüreden rendeznek meg. A következő nagy versenye pedig a párizsi OMC világbajnokság lesz.

via mezokovesd.hu, fotó: ÉM

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek