Tovább terjeszkedik Borsodban a SPAR

Megosztás

Sárospatakon bővíti áruházláncát a SPAR, a város egyik legforgalmasabb helyén nyit új üzletet. Az energiatakarékosságot is szem előtt tartó, modern áruház 20 munkahelyet teremtett a városban.

„A SPAR Magyarország számára stratégiai kérdés a vásárlók lehető legmagasabb szintű kiszolgálása és ezzel párhuzamosan a fenntartható működés. Ennek szellemiségében folytatjuk idén is üzletfejlesztési programunkat, amelynek keretében új áruházakat is nyitunk.

Legújabb fejlesztésünket Sárospatakon valósítottuk meg, ahol közel 750 millió forintból korszerű, széles áruválasztékot kínáló, energiatakarékosságra törekvő szupermarketet adtunk ma át vásárlóinknak. A beruházással ezen felül 20 munkahelyet is teremtettünk az észak-magyarországi városban” – ismertette Maczelka Márk, a SPAR Magyarország kommunikációs vezetője.

Az új áruház Sárospatak jól megközelíthető pontján, fő közlekedési útvonalak közelében, a Wesselényi út 34/A. szám alatt nyitotta meg kapuit. Az üzlet mellett 52 jármű fogadására alkalmas parkolót is kialakítottak. További részleteket a cég honlapján olvashatnak.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek