Egy szemtanú felvételt készített a halálos hamburgi támadásról – videó

Megosztás

A lövések hallatán az egyik szemben lakó megnézte, mi történik nem messze tőle és sokkoló látvány fogadta. Az ablakon lövöldözött be egy férfi, aki több embert megölt, végül vélhetően magával is végzett.

Egy szemtanú videón rögzítette a csütörtök esti hamburgi támadást, mely során egy ámokfutó a Jehova Tanúi egyház épületében tartózkodókra támadott. Az áldozatok számáról ellentmondó hírek érkeztek, a sajtóban hat vagy hét halottat emlegettek. A rendőrség azóta hivatalosan legalább nyolc halottról adott tájékoztatást, megjegyezvén, hogy valószínűleg a támadó magával is végzett.

Levideózta a támadást a Jehova Tanúi Egyháznál egy szemtanú | Ámokfutás Hamburgban

Egy támadó tüzet nyitott csütörtök este Hamburgban, a Jehova Tanúi Egyház egyik összejövetelén. Legalább nyolcan meghaltak és sokan megsérültek. Egy szemtanú azt mondta, ő legalább 25 lövést hallott. Még nem tudni, ki volt a támadó, és hogy miért kezdett el lövöldözni a templomban.

A támadásról készült felvétel a Deutsche Welle birtokába került. “Itt lakom, hangos lövéseket hallottam. Az ablakhoz mentem, hogy megnézzem, mi történik. Láttam, hogy egy férfi lövöldözik be az ablakon. Levideóztam” – nyilatkozta Georg Miesbach, a támadás szemtanúja.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek