Halálos gázolás Kazincbarcikán – szemtanúk jelentkezését várják

Megosztás

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály halálos közúti közlekedési baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt rendelt el nyomozást.

Az eljárás adatai alapján egy tehergépkocsi vezetője 2023. január 23-án 6 óra 40 perckor Kazincbarcikán, a Mátyás király úton, az 53-as szám előtt lévő kijelölt gyalogosátkelőhelyen nem biztosított elsőbbséget egy gyalogos részére. A jármű elsodorta a nőt, akit súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba. A gyalogos később, 2023. február 16-án, kórházi ellátása közben elhalálozott.

Az esettel kapcsolatban felmerült információ szerint egy szürkeszínű, Opel Corsát vezető sofőr, illetve annak utasai láthatták a balesetet, továbbá a rendőrök várják minden olyan szemtanú jelentkezését, akik információval rendelkeznek az eset körülményeiről.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik a balesettel kapcsolatban hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon. Továbbá a bejelentők rendelkezésére áll a nap 24 órájában elérhető 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszáma, vagy a 112-es – díjmentes – központi segélyhívó száma.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek