Fékezés nélkül szállt bele a 17 éves lány a buszba, az elhunyt még kiemelésekor is a kezében szorította telefonját – képek

Megosztás

A friss jogosítvánnyal rendelkező lány még 18 éves sem volt. Éppen a testvéréért ment, amikor üzenetet írt a telefonján vezetés közben. Ezért nem vette észre, hogy előtte áll egy busz és teljes sebességgel nekicsapódott. Az autóból szinte semmi sem maradt, így nem voltak túlélési esélyei. A történet már több éves, de most újra körbejárja az internetet.

A képet is közzétette a rendőrség, amin látszik a totálisan összetört kocsi, ami nagy sebességgel az előtte lévő buszba csapódott. Az autót egy 17 éves lány vezette, Katelyn Ray, aki azonnal meghalt.

Katelyn a testvéréért ment éppen, amikor megtörtént a tragédia.

A lány fékezés nélkül szállt bele a buszba, amin kisgyerekek utaztak, szerencsére közülük egy sem sérült meg. De hogy történt az eset 2018-ban?

A rendőrség közleményben értesített mindenkit, hogy legyünk nagyon óvatosak az utakon. Amikor a lányt kiemelték az összetört kocsiból, a telefonja még mindig ott volt a kezében. Éppen egy üzenetet írt, és emiatt kellett meghalnia ilyen fiatalon. (via Ajc.com)

Sose mobilozzunk vezetés közben, ez azóta sem változott.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek