Lopott kártyával vásároltak cigarettát és ételt a borsodi asszonyok

Megosztás

A mezőkövesdi rendőrök elfogták az a két asszonyt, akik egy bogácsi kempingből eltulajdonított bankkártyával különböző üzletekben cigarettát és élelmiszereket vásároltak – számolt be róla a police.hu.

Lopás és információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság egy 20 éves szomolyai és egy 31 éves bogácsi nővel szemben. Az eljárás adatai szerint a gyanúsítottak 2022. január 28-án az esti órákban, Bogácson az egyik kemping nyitva hagyott apartmanjába bementek, és onnan a vendég személyes iratait, bankkártyáját, illetve több mint százezer forint készpénzét tulajdonították el.

Az elkövetők másnap a lopott bankkártyával különböző bogácsi üzletekben három alkalommal fizettek, melyek során dohánytermékeket és élelmiszereket vásároltak. A nők a lopott fizetőeszközzel így több mint harmincezer forintot költött el.

A rendőrök a bejelentést követően pár órán belül a két elkövetőt otthonukban elfogták, majd gyanúsítottként hallgatták ki.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek