Késsel és jégkoronggal bántalmazta volt élettársát a miskolci férfi

Megosztás

A Miskolci Járási Ügyészség vádat emelt egy 39 éves férfi ellen személyi szabadság megsértése bűntette, súlyos testi sértés bűntettének kísérlete és más bűncselekmények miatt, aki egy tartozás megadása címén lakására hívta volt élettársát, ahol fojtogatta, pengével többször megszúrta, nem engedte ki a lakásból, majd egy nyílt utcán történt találkozásuk alkalmával késsel támadt rá, és zokniba csavart jégkoronggal dobta meg.

A vádirat szerint a vádlott 2021. január közepén pénztartozása megadására hivatkozva miskolci lakására hívta volt élettársát. Ahogy a nő megérkezett, minden előzmény nélkül a nyakát az ágykeretnek nyomva két kézzel fojtogatni kezdte. A sértett menekülni akart, de a vádlott bezárta a bejárati ajtót, és ismét fojtogatni kezdte, testszerte megrúgta, ütlegelte.

Amikor a nő földre került, egy 2 cm hosszúságú pengével ellátott, nyéllel rendelkező eszközzel a lapockáján, derekánál, hátán és felkarján négy esetben megszúrta. Cselekményét befejezve a sértettet ruházatánál fogva kirángatta a lakásból.

A bántalmazás következtében a nő 8 napon belül gyógyuló szúrt és zúzódásos sérüléseket szenvedett el.

2021. május elején az éjszakai órákban a vádlott Miskolc belvárosában találkozott volt élettársával, azonnal trágár módon szidalmazni kezdte, megrúgta, többször felé ütött, a nő próbált védekezni, ekkor a vádlott egy zokniba csavart jégkorongot dobott a sértettnek, majd egy 9 cm pengehosszúságú késsel többször felé szúrt, majd újból megrúgta. A cselekménynek a buszmegállóban várakozó személyek vetettek véget, akik elkergették a vádlottat.

A sértett 8 napon belül gyógyuló szúrt és zúzódásos sérüléseket szenvedett el, azonban a vádlott cselekménye 8 napon túl gyógyuló sérülés okozására irányult és arra alkalmas volt. Az ügyészség a büntetlen előéletű vádlottal szemben börtönbüntetést és közügyektől eltiltást indítványozott.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek