Elképesztő felvételek az éjszakai Lillafüredről, fa dőlt az autóra

Megosztás

Az Astromet stábja forgatott Lillafüreden, de erre ők sem számítottak.

Látva a lillafüredi vízesést és tudva, hogy érkezik a hó, Miskolcra, Lillafüredre látogatott pénteken délután, este az Astromet, hogy az itteni időjárási háttérrel adjanak időjárás előrejelzést. Egy csoda – Lillafüredi vízesés mesebeli havazással címmel jelentkeztek be a függőkertből egy látványos videóval.

Egy csoda – Lillafüredi vízesés mesebeli havazással 🏞🌨️❄️🌨️ | By Astromet | Facebook

29K views, 1.2K likes, 211 loves, 262 comments, 254 shares, Facebook Watch Videos from Astromet: Egy csoda – Lillafüredi vízesés mesebeli havazással 🏞🌨️❄️🌨️

A havazás közben már gondot okozott, így amikor továbbindultak, kellemetlen meglepetés érte őket, ugyanis egy fa dőlt menet az autójukra, vagy legalábbis egy nagyobb ág.

„Csak hogy érzékeltessük, milyen az amikor lavinaszerűen ránk dől egy köbméter hó, és egy fa – vagy legalábbis egy fának egy erősebb, letört darabja. Nem kivehető, hogy mi esett ránk pontosan, mert nem volt kedvünk visszamenni, hogy ellenőrizzük, az autón 20 cm hó és erősebb gallyak, ágak hevertek, a szélvédőt beverte” – írták. Az Astromet videója az esetről a videós bejegyzésben hozzászólásként:

Bükk életveszély – lezárva!!! 🛑🚧 | By Astromet | Facebook

466K views, 2.2K likes, 112 loves, 885 comments, 2.5K shares, Facebook Watch Videos from Astromet: Bükk életveszély – lezárva!!! 🛑🚧

Ezzel azonban még a megpróbáltatásoknak nem volt vége, hiszen beleszaladtak a kidőlt fákkal szegélyezett útszakaszba, ahol több autós is rekedt, és nekiláttak megtisztítani az utat, hogy közlekedni tudjanak.

A teljes Bükk lezárva, hogy meddig azt nem tudjuk. NE INDULJON SENKI A HEGYEKBE MA ÉJJEL! Nem a hóvastagság az úton és a közútkezelői úttakarítás hiánya az életveszély oka – a gyengébbek kedvéért!” – írták pénteken este 22.30-kor a közzétett videó mellé.

borítókép: astromet

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek