Megviselte a Fekete Vonat Fatimáját a hercehurca, kórházba került

Megosztás

Bár az azóta már újra feloszlott együttes rajongói gyanús ügyletekről és hatalmas botrányról beszélnek, a szervező cég szerint minden adat nyilvános, a koncert egyszerűen totális anyagi bukás volt és a bevételekhez képest még túl is fizették a zenekart. Úgy véli, őket semmilyen felelősség nem terheli.

Ahogy telnek a napok a Fekete Vonat január 7-i arénás visszatérő- és egyben búcsúkoncertje óta, úgy nő a balhé, ami az anyagiakat illeti. Az egyre kuszább pénzügyi sztori lelkileg és ideileg elég megterhelő lehet a legendás magyar banda három tagjának. Így nem csoda, hogy Junior is melegebb tájakon keresi a nyugalmat, és alighanem az elmúlt napok történéseivel hozható kapcsolatba az is, amiről a Bors értesült, miszerint Mohamed Fatima kórházba került. 

A Bors munkatársa szeretett volna beszélni az énekesnővel a koncertjük körül kialakult botránnyal kapcsolatosan, de nem sikerült elérni, így egy szöveges üzenetben kérdezték meg, hogy zavarhatják-e egy pár szó erejéig. Ekkor derült ki, hogy miért nem vette fel a telefont:

Bocsánat, de épp kórházban vagyok!

– válaszolta a kérdésre Mohamed Fatima. Természetesen rögtön tudni szerették volna, hogy mi történt, és jól van-e. Az elmúlt napok nyomták rá az egészségére a bélyegét, vagy csupán egy kezelésen járt? Erre Fatimától nem kaptak választ, de egy hozzá közel álló stábtagot sikerült elérni, aki próbált megnyugtatni mindenkit.

– Fatima mostanában nagyon köhögött, biztosan csak kivizsgáltatja magát, nincs miért aggódni – hárított a fellépései szervezője.

Mindenesetre az biztos, hogy nem lehet könnyű túltennie magát a Fekete Vonat koncert körül kirobbant botrányon, így még az is előfordulhat, hogy emiatt lett rosszul. Napok óta botrányos részletektől hangos a sajtó, különböző összeesküvés-elméletek kaptak szárnyra. Előbb Fatima és Beat tette szóvá, hogy nem lettek kifizetve a bevételekből a megbeszéltek szerint. A show szervezője, Boross János a Bors ezt firtató kérdéseire beismerte, hogy anyagi bukás volt a koncert, de szerinte nem ő, hanem a válság, a Covid és minden más a hibás. 

Gazdaságilag nem volt siker

– ismerte el  Balassa János, az InConcert Produkció ügyvezetője, aki korábban arra is utalást tett, hogy jobban járnának a zenekar tagjai, ha nem terelnék jogi útra a koncert kapcsán kirobbant botrányt. 

– A helyükben egy ügyvédet sem fárasztanék ezzel az üggyel. Elkészült az elszámolás, nyitottak a könyvek, a zenészek bármikor belenézhetnek, és láthatják, hogy mennyi bevételünk keletkezett. Annak alapján ők nagyon is túl lettek fizetve, de mint mondtam már korábban, nem kérem vissza tőlük a pénzt, megérdemlik. A lelkiismeretem tiszta, a gazdálkodásunk tiszta, szeretném lezártnak tekinteni ezt az ügyet  mondta Balassa János arra a kérdésre, hogy számíthatnak-e a zenészek még egy kis pénzre.

Korábban elmondta azt is, hogy nem sikerült elég jegyet eladniuk, így úgynevezett tiszteletjegyeket szórtak szét a médiában, hogy ne legyen foghíjas a stadion nézőtere. Ám egyre több rajongó állítja azt, hogy ők hiába fizettek online a belépőért, ingyenes tiszteletjegyet kaptak cserébe, ami sokaknak gyanús, és többen ebben látják a Fekete Vonat show-jának “anyagi bukását”.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek