Lehetséges felborulni egy autómosóban? Igen!

Megosztás

Hihetetlen balesetet rögzítettek a Pennsylvania állambeli Colmarban kedd délután. A 77 éves férfi le szerette volna mosatni a kocsiját, de félresikerült a művelet, és mindent letarolt az autómosóban – számolt be róla a Totalcar.

A felvételen látni, ahogy a férfi megáll az autójával a fizetőautomatánál, félig kinyitja az ajtót, és bal lábát kirakja, amikor az autó hirtelen elindul, áttöri a sorompót, majd nagy sebességgel, fékezés nélkül becsapódik a mosóba. A jármű a berendezéseket lezúzva végül az oldalára borulva áll meg.

Az ABC6 televízió tájékoztatása szerint a férfi lába beszorult az autó alá, és a tűzoltóknak nagyjából másfél órába telt, mire ki tudták szabadítani, és kórházba szállították. A televízió felvételein látni, hogy a tűzoltók kénytelen voltak levágni az autó tetejét, és a jármű még mindig az oldalán volt, amikor kivitték a mosóból. 

Video captures moment 77-year-old driver crashes, flips inside car wash

A man was rescued Tuesday afternoon after he became trapped at a Montgomery County car wash. It happened around 2:30 p.m. at the Wave Car Wash located on the 200 block of Bethlehem Pike in Colmar. Video obtained by Action News shows the moment a 77-year-old man crashed through a gate and flipped inside the car wash.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek