Idén is keresik Kazincbarcika legszebb karácsonyfáját

Megosztás

Örömmel adta hírül a Kazincbarcikai Városszépítő Egyesület, hogy a tavalyi évhez hasonlóan ebben az évben is megrendezésre kerül a város karácsonyfa-szépségversenye.

Az egyesület tehát arra kéri a lakókat, hogy mutassák meg, milyen gyönyörűen ragyogja be mindennapjaikat a fényes díszekbe öltöztetett karácsonyfa.

A versenyre egy jó minőségű fényképpel, névvel és címmel lehet nevezni, amiket az egyesület e-mail címére ([email protected]) kell elküldeni.

A szavazás a Facebookon fog történni, a legtöbb kedvelést bezsebelő karácsonyfa viheti majd el a fődíjat.

Az első helyezett nyereménye a „Kazincbarcika Legszebb Karácsonyfája 2022-ben” cím, valamint egy tizenötezer forint értékű Városszépítő ajándékutalvány. A második helyezett egy tízezer forintos, a harmadik helyezett pedig egy ötezer forintos VSZE utalványt vihet haza.

Ebben az évben külön díjazzák a kézműves díszeket és a kreatívabb megoldásokat is, így további három nyertes kerül majd kiválasztásra.

A fotókat 2023. január 2-ig várják, érkezési sorrendben fogják feltölteni őket a Kazincbarcikai Városszépítő Egyesület Facebook oldalára. A kikerült fényképekre azonnal lehet szavazni, január 4-én, éjfélkor zárul a voksolás. Az ünnepélyes díjátadó 2023. január 9-én, 16:30-kor lesz megtartva, a helyszíne még egyeztetés alatt van, ezért érdemes figyelni az egyesület oldalát.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek