Ismét a DVTK versenyzője lett a legjobb az amerikai versenyen

Megosztás

Mészáros László, a DVTK erőemelő klasszisa az egyik legrangosabb versenyt, a Mr. Olympiát zárta győzelemmel. December közepén versenyzett Las Vegasban, és szenzációs teljesítménnyel mind a saját, mind pedig az abszolút kategóriát is megnyerte.

Miközben itthon a mézeskalácsot és bejglit sütöttük, addig a DVTK világklasszisa a nevadai csúcsversenyen első fogásával megnyerte a saját kategóriáját, majd a másodikkal pedig a verseny legjobb eredményét elérve az abszolút kiírást is.

– Három célom volt ezen a versenyen. Az első, hogy megnyerjem a versenyt, megvédjem a címemet. A második az, hogy ugyan úgy az abszolút bajnoki címet is be tudjam húzni, a harmadik pedig a világcsúcs, ami a sajátom volt, ezt megjavítani. Ez sajnos most nem jött össze, nem akarok kifogásokat keresni, hogy betegség előtte, felkészülés…  egyszerűen gyenge voltam hozzá. Azt gondolom, van hova fejlődni még és mindig lehet többet edzeni még és jobban felkészülni egy ilyen versenyre – nyilatkozott Mészáros László a Miskolc Televízió stábjának.

250 kg-ot teljesítve nyerte meg kategóriáját, majd a második színpadra lépésével, 270 kg-mal az abszolút kategóriát is. Ezek után jött volna a harmadik célkitűzés, a Mr. Olympia versenyek súlyrekordjának megdöntése, de a 283 kg-ot ezúttal nem sikerült kinyomnia.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek