Karácsony mindkét napján vasárnapi menetrend szerint közlekednek az MVK járatai

Megosztás

Emellett a lillafüredi fényvonaton is közlekedhetünk december 25-én és 26-án is.

Vasárnapi menetrend szerint közlekednek december 25-én és 26-én, vagyis karácsony első és második napján a Miskolc Városi Közlekedési Zrt. (MVK) busz és villamosjáratai – adta hírül honlapján a közlekedési cég. 

Így jár majd az adventi villamos is, az ingyenes áruházi, a 24-es és a 44-es járatok pedig nem közlekednek. Karácsonykor a 3-as, a 7-es és a 21-es autóbuszok nem érinti az áruházakat, illetve ezen a két ünnepnapon az alábbi változások lesznek a 35G-s és 43-as autóbuszokon:
 
43-as autóbusz
A Búza tér végállomásról 5:11-kor és 6:11-kor, valamint a Déli Ipari Park végállomásról 6:15-kor és 6:40-kor induló járata nem közlekedik.
 
35G-s autóbusz
A Szondi György utca végállomásról 9:40-kor, valamint az Avas kilátó végállomásról 15:10-kor induló járata nem közlekedik.
 
3-as autóbusz
A Búza tér végállomásról induló járatok nem érintik Auchan Dél (Pesti út) megállóhelyet, helyette Szirma végállomáson várakoznak.

Ami pedig a fényvonatot illeti: karácsony mindkét napján, vagyis december 25-én és 26-án ismét elindul a fényekkel feldíszített kisvonat: ezeken a napokon kora este karácsonyi díszbe öltözött szerelvényekkel lehet utazni a Dorottya utca és Lillafüred között.

via Minap.hu

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek