Ítélet: ismét valótlanságokat állított a TV2 és a Tények

Megosztás

Ez már nem is meglepő, szinte hetente születik ilyen ítélet az utóbbi években, különösen a választások utáni időszakban. Az aktuális áldozat ezúttal Varga Zoltán vállalkozó. A tévéműsorban ismét totális valótlanságok hangzottak el tényként közölve.

Varga Zoltán, a Centrál Médiacsoport tulajdonosa elsőfokon sajtópert nyert a TV2 és a Tények ellen – írja a Media1. A bíróság kimondta, hogy a TV2 a műsorban, illetve annak weboldalán is valótlanságokat állított a vállalkozóról, és helyreigazításra kötelezte a tévétársaságot.

A Tényekben valótlanul híresztelték, hogy Varga Zoltán természetvédelmi területen kezdett sportközpontot építeni, hogy a budai villája mellett wellnessközpontot és sportközpontot épít, és azt is, hogy a budai villáját offshore cégek mögé rejtette.

Varga Zoltán december elején beszélt arról, hogy kormányközelből a tulajdonába tartozó 24.hu tartalmába és a Nők Lapja címlapjába is bele akartak szólni, de a folyamatos nyomásgyakorlás ellenére sem akarja eladni a cégét. Az üzletembert a Pegasussal is lehallgatták.

Kapcsolódó cikkek