Fényséta a Miskolci Állatkertben

Megosztás

Ünnepi díszbe öltözött a Miskolci Állatkert is karácsony közeledtével: a panoráma út mellett néhány hangulatos fényszobor jelent meg, a Tanyaházba pedig egy kis betlehem költözött.

Az állatok életciklusához igazodó téli nyitva tartás miatt a látogatók ezt a hangulatot csak nappali fények mellett láthatták eddig – az állatkert munkatársai szerint azonban a látvány igazán este csodás, ezért az élményt szeretnék megosztani a látogatókkal.

Egy jelképes, 200 forintos jeggyel bárki beléphet erre a rövid, esti időszakra egy séta és néhány fotó erejéig. (Bérletesek számára a belépés ingyenes.)

– A Miskolci Állatkert felhívja a figyelmet, hogy a meghívás és a 200 forintos belépőjegy egy rövid sétára szól, a bejárattól a panoráma úton a Tanyaházig, ahol az állatkerti betlehem megtekinthető – írták közleményükben.

Az állatok többsége ilyenkor már nyugovóra tér, tehát állatokat nem lesz lehetőség megtekinteni, és kifejezetten kérik is, hogy a vendégek fejlámpával, zseblámpával ne zavarják az elcsendesedő lakókat.

A pénztárban délután 3 és 5 között váltható a 200 forintos belépőjegy, az állatkert pedig 6 óráig látogatható.

Fénysétát december 22-én és 23-én (csütörtökön és pénteken), valamint december 27-én és 28-án (kedden és szerdán) tartanak legközelebb.

Forrás: Minap.hu

Kapcsolódó cikkek