Az interneten leplezi le a község, hogy az EU-s pénzek elosztását a fideszes képviselők intézik

Megosztás

Ugyanis egy képviselőnek elvileg semmi köze nem lehetne ahhoz, hogy ki kap EU-s támogatást és ki nem. Arra ott a pályázati rendszer, a bírálati szempontok és annak alapján a független, politikamentes döntés. Valójában azonban sokadszor látjuk, hogy ez Magyarországon nem így van, a Fidesz dönt, politikai alapon.

A döbbenetes, de sajnos már megszokott részletekre Hadházy Ákos hívta fel a figyelmet a Facebookon.

“Az új képviselő (az egyelőre ismeretlen Erdős Norbert) ott folytatja, ahol Simonka abbahagyta. Legalábbis ezt leplezi le a kaszaperi önkormányzat posztja.
Látszólag “csak” egy nyálas , talpnyaló bejegyzésben simogatják a képviselőt, mert a még Magyarországnak meg sem ítélt EU-s pénzekből “elintézett” egy kis darabot a falunak. . Valójában ez magának a piszkos rendszernek a lebuktatása, azaz annak bevallása, hogy Navracsics hiába csúszik-mászik az EU-s milliárdokért, minden változatlanul maradt a rendszerben. Ugyanis egy képviselőnek elvileg SEMMI KÖZE NEM LEHETNE AHHOZ, HOGY KI KAP EU-s TÁMOGATÁST ÉS KI NEM. Arra ott a pályázati rendszer, a bírálati szempontok és annak alapján a független, politikamentes döntés.
A falu azért mert ilyet posztolni, mert természetesnek veszi a velejéig korrupt rendszert, ahol a helyi országgyűlési képviselő “jóságán “ múlik, hogy kap-e a falu pénzt, vagy nem. A “jóság” pedig csak azon múlik, hogy a Fideszre szavaz-e a falu, vagy nem. Így ment ez eddig, egyáltalán nem csak Simonka körzetében. És ez a poszt (is) megmutatja, hogy így fog ez menni továbbra is, ha az EU lesz olyan ostoba, hogy EU-Ügyészség nélkül ad nekünk pénzt.”

Kapcsolódó cikkek