A Kazincbarcika és a DVTK is győzött, sikeres hétvége az NB II-ben

Megosztás

Nagyon fontos kiesési rangadót nyert meg a Barcika, a végeredmény már az első húsz perc után kialakult. A DVTK nem ingott meg a Siófok ellen és javította az előző fordulóbeli botlását, az első helyen telel a csapat.

Nem ijedt meg a bekapott korai góltól a Barcika és hátrányból gyorsan fordítva gyűjtötte be a három pontot.

LABDARÚGÓ NB II
20. FORDULÓ

DOROGI FC–KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC 1–2 (1–2)
Dorog, Buzánszky Jenő Stadion, 300 néző. Vezette: Kovács J. Zoltán (Rózsa Dávid, Szabó Dániel)
DOROG: Borsos V. – Barna G. (Magyari Sz., a szünetben), Kárász, Kovács O., Gyurácz, Papp M. – Lénárt, Sztojka, Szedlár (Paudits, 73.) – Szerencsi (Albert Á., 73.), Szalai J. (Vígh Á., 62.). Vezetőedző: Marián Sluka
KAZINCBARCIKA: Megyeri II G. – Szemere B. (Székely K., 82.), Ur, Horváth M., Süttő – Nagy J., Hleba (Heil, 80.) – Csatári, Ádám F. (Pálinkás, 79.), Kurdics (Kállai Z., 90+4.) – Székely D. (Lippai T., 90+4.) Vezetőedző: Varga Attila
Gólszerző: Gyurácz (2.), ill. Süttő (7.), Kurdics (19.)
Kiállítva: Kárász (86.)
MESTERMÉRLEG
Marián Sluka
: – Kaotikus meccset játszottunk, sajnos a pálya talaja közel sem volt tökéletes. Nagyon szomorú vagyok, mert megint nem léptük át a saját árnyékunkat, pedig jól is kezdtünk, de az ellenfél hamar megfordította a mérkőzést. A második félidőben változtattunk, sokkal bátrabban léptünk előre, helyzeteink is akadtak, de ezeket nem értékesítettük.
Varga Attila: – Kiélezett mérkőzés volt. Tudtuk, a Dorog harcos csapat, de azzal is tisztában voltunk, hogy ha megismételjük az elmúlt hetek teljesítményét, nyerhetünk Dorogon. Az első játékrészben mindenben felülmúltuk a hazaiakat, a második viszont már inkább a küzdelemről szólt. Az összképet nézve teljesen megérdemelten nyertünk.

A Diósgyőr is gyorsan vezetést szerzett és nem is engedte ki a kezéből a sikert.

Diósgyőri VTK – BFC Siófok 3-1 (2-0)

Miskolc, DVTK Stadion, 1766 néző. Játékvezető: Kovács Imre (Szert Balázs, Vígh-Tarsonyi Gergő).
DVTK: Branislav Danilović – Farkas Dániel, Szatmári Csaba, Bárdos Bence, Bokros Szilárd – Bényei Ágoston, Cseke Benjámin, Bertus Lajos – Gera Dániel, Eppel Márton, Lukács Dániel. Vezetőedző: Kuznyecov Szergej.
Siófok: Hutvágner Gergely – Polényi Gábor, Varjas Zoltán, Debreceni Ákos, Varga Bence- Szakály Attila, Krausz Raul – Major Gergő, Nyitrai Bence, Balogh Bence – Horváth Péter. Vezetőedző: Domján Attila.

Csere: Debreceni Ákos helyett Forgács Dávid a 46., Nyitrai Bence helyett Dénes Csanád és Balogh Bence helyett Nikházi Márk a 60., Gera Dániel helyett Könyves Norbert és Eppel Márton helyett Jurek Gábor a 66., Horváth Péter helyett Pataki Zoltán a 74., Szakály Attila helyett Nagy-Kolozsvári Dániel a 85., Bényei Ágoston helyett Radics Márton a 88., Lukács Dániel helyett Papp Marcell és Bertus Lajos helyett Illés Bálint a 90+1. percben.
Sárga lap: Eppel Márton a 65., Bényei Ágoston a 69. percben.
Gólszerző: Bényei Ágoston (1-0) a 14., Eppel Márton (2-0) a 34., Nikházi Márk (2-1) a 60., Lukács Dániel (3-1) a 82., percben.

(Nemzetisport.hu + Dvtk.eu)

Kapcsolódó cikkek