“Akkor jó a cigány, amikor szavazni kell” – videó

Megosztás

A legszegényebb régiókban kifejezetten tarolt a Fidesz az áprilisi választások alkalmával. Azóta a kormánypártok látványos megszorító intézkedéseket vezettek be, van, aki meg is bánta, hogy a narancshoz tette az ikszet, ám az elképesztő nélkülözésben élők közül többen is utolsó leheletükig kitartanak Orbán Viktor és a Fidesz mellett.

Ilyenkor látszik csak igazán, milyen remek munkát végzett a Fidesz propagandagépezete az elmúlt években. Hiába csúsznak egyre lejjebb és élnek napról napra, hatalmas nélkülözésben, mégis rengetegen most is Orbán-pártiak.

A Telex ásta mélyre magát a részletekben.

Az árak elszálltak a boltban, emelkedik a rezsi, tűzifát még nem kaptak, és a rászorulóknak kiosztható segélycsomagok száma is csökken. Vannak, akik a Fideszre szavaztak, de már megbánták, viszont olyanokkal is találkoztunk a szegregátumban, akik kitartanak a kormány mellett. Riport az ország legszegényebb települései közé tartozó Kerecsendről, ahol tavasszal taroltak a kormánypártok, az emberek jelentős része pedig máról holnapra él. Videó.

Akkor jó a cigány, amikor szavazni kell

Az árak elszálltak a boltban, tüzifa alig van, a rászorulóknak kiosztható segélycsomagok száma is csökken. Vannak, akik a Fideszre szavaztak, de látva, hogy nem kapnak segítséget, már megbánták, viszont olyanokkal is találkoztunk a szegregátumban, akik kitartanak a kormány mellett. Egy helyi civil szervezet, a Világítani Fogok Egyesület munkatársai is próbálnak segíteni, de ők sem tudnak minden problémát önerőből megoldani.

Kapcsolódó cikkek