Egy miskolci buszmegállóban akarta megerőszakolni az éjjel egyedül várakozó nőt

Megosztás

A Miskolci Járási Ügyészség vádat emelt egy 21 éves férfi ellen szexuális erőszak bűntette miatt. A vádirat szerint a férfi idén májusban, az egyik napon, a hajnali órákban Miskolcon ittas állapotban az utcán gyalogosan közlekedett. Észrevett egy a buszmegállóban egyedül várakozó nőt. A háta mögé lépett, két kézzel a tarkójánál megragadta és 10 méteren keresztül vonszolta egy füves területre.  

A nő próbált ellenállni, többször felszólította a támadót, hogy hagyja békén, majd egy hirtelen mozdulattal szabadult a fogásából. Védekezésként a mellkasánál meglökte a férfit, de az nem esett el, csak megtántorodott, és az ezt követő dulakodás során a nőt háttal a földre lökte. Ezután ráült a nőre és a földhöz szorította, majd alsó ruházatát lehúzta, saját nadrágját is levette azzal a szándékkal, hogy közösüljön a nővel. A kétségbeesett nő összeszorította a lábait és folyamatosan segítségért kiabált. A közelben lakók meghallották a segélykiáltásokat, a férfit a cselekményében megzavarták, így futva elmenekült a helyszínről.

A megtámadott nő 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett el és szexuális erőszak bűntette miatt hatályos magánindítványt terjesztett elő. Az ügyészség a letartóztatásban lévő büntetlen előéletű vádlottal szemben börtönbüntetést és közügyektől eltiltást indítványozott.

Kapcsolódó cikkek