Lelkesen ünnepeltek a vendégek a huszadik Avasi Kvaterkán

Megosztás

Az időjárás már igencsak hideg, de a hangulatról ez nem volt elmondható.

Szombat este az Avasi Bortanyára és környékére várták azokat a lelkes vendégeket, akik együtt ünnepelték a huszadik kvaterkás szülinapot, most már kicsit az adventi várakozás jegyében is.

Az ősz végi hűvösben jól esett a testnek a lélekmelegítő forralt bor, vagy akár csak úgy pincehidegen, egy kis krampampulival, gönci pálinkával, Károly bácsi karácsonyi süteményeivel és pogácsáival, sült gesztenyével, vagy az abaújszántói Forró Kutya BBQ jóvoltából barbecue udvarral. De a szervezők készültek a közkedvelt kvaterka válassz-szendvicsekkel, zsíros kenyérrel és hurka-kolbásszal is, hogy éhét is csillapíthassa az itókáktól már felmelegedett vendégsereg.

Az est fő attrakcióit, vagyis a borokat a Parajos Pincészet, az Angyal Borászat, a Kreinbacher Birtok, a Cardium Borászat, az Oroszlános Borbirtok, a Szűcs Pincészet, a Zsadányi Pincészet, a Gonda Pince, a Csóbor Pincészet, a Németh János Pincészet, a Maul Zsolt Pincészete, a Gróf Buttler Borászat, a Breitenbach Pince és a Gál Szőlőbirtok és Pincészet biztosította. És természetesen továbbra is kóstolhatták a város borait az Áts Károly pincészetből, Vincze Béla borászatából és a Palkó Boroktól. További részletek a Minap.hu cikkében olvashatók.

Kapcsolódó cikkek